Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Internationale Mini Meeting Mugello Toscane 16-19 mei

Heb je een Mini, vind je het heerlijk om daar mee te toeren en wilde je altijd al naar Toscane? Dan is dit misschien jouw evenement!
De Internationale Mini Meeting (IMM) vindt dit jaar plaats in de Mugello in Toscane van 16 tot 19 mei 2013. Zo'n 3000 Mini bezitters uit de hele wereld komen dit weekend bij elkaar en voor het eerst dit jaar zijn ook bezitters van een nieuw model Mini welkom en niet alleen de "oldtimers"

Internationale Mini Meeting Mugello Toscane 16-19 mei

Op het programma staan allerlei activiteiten waaraan je kunt deelnemen zoals een tocht naar Siena, San Gimignano of Pisa met een stop bij het Piaggio Museum in Pontedera.  Wat dacht je van een ‘sexy Italian Car wash ‘ of een Mini Slalom Race. Uiteraard is er ook gelegenheid om lekker op z’n Italiaans te eten en te borrelen.

Het Mugello gebied ligt iets ten noorden van Florence en strekt zich uit tot de Apennijnen op de grens van Toscane en Emilia Romagna, een prachtig gebied met charmante dorpjes, kastelen en leuke musea. In het gebied ligt ook het Bilancino meer met tal van watersportmogelijkheden zoals surfen, waterskiën en zeilen.  En wat dacht je van het Mugello Internationale Race circuit, het vaste testcircuit van Ferrari.

Het evenement heeft in Scarperia een camping ingericht maar als dit niet aan jouw besteed is kijk dan op onze site voor leuke accommodaties in de buurt zoals de volgende: 

Borgo Montecarelli

Fattoria La Piazza

 

Deze blog post delen:
© 2000 - 2020 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48