Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Super villa bij Montepulciano

Voor alle nog beschikbare weken vòòr 30 juni nu 30% korting!
Leuke last minute voor de meivakantie!

Deze recent gerenoveerde villa ligt op een van de mooiste heuvels rond Montepulciano. U geniet hier van prachtige panorama's en ziet overal wijnranken want u zit hier midden in het gebied waar de beroemde Vino Nobile van Montepulciano wordt geproduceerd. Droomt u van een heerlijke, luxe en ontspannen Toscaanse vakantie dan kunnen wij u deze villa aanraden!

Super villa bij Montepulciano

De streek rondom Montepulciano is bij uitstek geschikt om lekker rond te toeren en te genieten.De villa ligt op slechts enkele minuten rijden van Montepulciano maar ook andere leuke plaatsen liggen op korte afstand zoals Pienza, Montalcino en Cortona. Ook kunt u gemakkelijk trips maken naar de bekende kunststeden zoals Siena, Florence en Arezzo. Uw gastheer- en vrouw Maurizio en Silvia nemen u op verzoek graag mee naar Montepulciano waar u in hun winkel wijn en olijfolie kunt proeven. Ook een bezoek aan een producent van Pecorino kaas is mogelijk.

http://www.tritt.nl/accommodaties/villa_montepulciano

Deze blog post delen: