Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Play Your Tuscany: Toscane door de ogen van bloggers

Play Your Tuscany is het nieuwste project van enkele toeristische organisaties uit de regio Toscane. Het biedt bloggers de kans om de streek te ontdekken en erover te bloggen. In woord en beeld. Dit is precies zoals Tritt - Case in Toscane het uitdraagt - Beleef Toscane op zijn best! Lees het hele verhaal over 'Toscane door de ogen van bloggers' en bekijk de informatie per provincie.

Play Your Tuscany: Toscane door de ogen van bloggers


Play Your Tuscany: Toscane door de ogen van bloggers
Play Your Tuscany is het nieuwste project van enkele toeristische organisaties uit de regio Toscane. Het biedt bloggers de kans om de streek te ontdekken en erover te bloggen. In woord en beeld. Dit is precies zoals Tritt - Case in Toscane het uitdraagt - Beleef Toscane op zijn best – lees het hele verhaal over ‘Toscane door de ogen van bloggers’ en bekijk de informatie per provincie. Dit jaar in samenwerking met de EXPO in Milaan een speciale editie genaamd: 'Tuscany among the stars', van 19 tot 25 juli.

Toscane laten zien door de ogen van bloggers, filmers en fotografen. Dat is heel in het kort de essentie van Play Your Tuscany. De eerste twee edities (van in totaal vier) van dit multimediale blogproject zijn inmiddels afgerond en leverden zeer aardige blogs op. Pisa, Lucca, Carrara, Elba en de Maremma zijn op een heel originele manier in beeld gebracht. Door middel van blogs, video en foto’s geven de bloggers een bijzonder inkijkje in hun eigen belevingswereld tijdens hun reis door Toscane. Bekijk ze hier.

Play Your Tuscany - Lucca:


Delen
De blogs bleven niet onopgemerkt: in totaal 11.000 unieke bezoekers uit alle hoeken van de wereld wisten ze tot nu toe te vinden. Sociale media vormden een tweede trekker: de fotografen verzamelden maar liefst 3000 foto’s en plaatsten die op Instagram. Play Your Tuscany probeert op deze manier in te spelen op de belevingswereld van de moderne reiziger, die reiservaringen van over de hele wereld wil delen met de hele wereld. En dat alles via verschillende media. Via onze facebookpagina delen wij wekelijks onze blogs, foto’s, evenementen en al het overige wat Toscane te bieden heeft. 

Meebloggen
De organisatie van Play Your Tuscany zoekt nog bloggers voor de volgende twee edities, dus meedoen is mogelijk. Deelnemers krijgen een programma van vergaderingen, excursies en een breed scala aan activiteiten waaruit ze zelf een keuze kunnen maken. Zo werden de bloggers bij de eerste tour gevraagd om Toscaanse gerechten te bereiden onder het toeziend oog van chef-kok Paolo Parisi. Ook brachten zij een bezoek aan de steengroeven van Carrara, waar ook Michelangelo de blokken voor zijn meesterwerken haalde.

E-book
Dit najaar staan er nog twee blogtours gepland: in september worden de provincies Arezzo, Florence, Prato en Pistoia belicht. Het thema is 'markten , tradities en mode'. In november duiken de bloggers in 'landschap en wellness', tussen Siena en Grosseto. Aan het eind van het jaar wordt al het materiaal verzameld in een gratis te downloaden e-book.

Play Your Tuscany - Carrara:

Deze blog post delen:
© 2000 - 2020 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48