Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Druivenpluk in Toscane: Beleef het proces van druif tot wijn!

In september begint traditiegetrouw de oogsttijd in Italië;. Vanaf september hangen trossen volgroeide druiven in de laatste zomerzonnestralen te wachten totdat ze geplukt worden. Bij Tenuta il Casale di Lamberto, gelegen tussen Pisa en Florence beleeft u het hele proces van druif tot wijn.

Druivenpluk in Toscane: Beleef het proces van druif tot wijn!

In september begint traditiegetrouw de oogsttijd in Italië. Vanaf september hangen trossen volgroeide druiven in de laatste zomerzonnestralen te wachten totdat ze geplukt worden. Bij Tenuta il Casale di Lamberto, gelegen tussen Pisa en Florence beleeft u het hele proces van druif tot wijn.

Deze blog post delen: