Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Trouwen in Toscane: Toscaanse Bruiloft 'net als in de film'.

Eind januari verschijnt de nieuwe film van regisseur Johan Nijenhuis, Toscaanse Bruiloft. De film speelt zich af in Toscane, de ideale plek voor een droombruiloft. Wie in januari een reis boekt bij Tritt, maakt kans op vrijkaarten voor Toscaanse Bruiloft. Geef bij de boeking aan dat u mee wilt loten voor deze kaarten.

Tritt verzamelde de vijf beste redenen waarom je absoluut ja zou moeten zeggen tegen een huwelijk in Toscane.

Trouwen in Toscane: Toscaanse Bruiloft 'net als in de film'.

1: Het klimaat
Het klimaat van Toscane is mild en wordt beïnvloed door een warme stroming in de Tyrreense zee en de beschutte ligging achter Corsica. Daardoor is het ook in voor- en najaar nog aangenaam.

2: Het landschap
Toscane is het meest beboste gebied van heel Italië. Het landschap is zeer gevarieerd met veel heuvels en bergen. Het typische beeld van Toscane is dan ook een groen, ietwat glooiend landschap met Cipressen en huizen met rode daken. Uitermate geschikt voor je trouwfoto’s.

3: Het eten (en de wijn) 
De regio Toscane kent maar liefst drie verschillende keukens. In de steden Florence en Siena staat er vooral (rund)vlees op het menu, terwijl rondom kuststad Livorno de vis domineert. In de Maremma  vind je vooral wild. Voeg daar een goed glas Chianti of Montepulciano bij en je feestmaal is compleet.

4: De kleding
Toscane is goed voor 35 procent van de export van Italiaanse kleding. Modehuizen als Prada en Gucci produceren hier hun nieuwste collecties. Het is niet voor niets dat de Pitti-modebeurs ieder jaar in Florence wordt gehouden. Een trouwjurk of feestkostuum uitzoeken kan dan ook prima in Toscane. Scheelt een hoop gedoe met gekreukelde kleding in propvolle koffers.

5: De romantiek
Zwoele avonden, schitterende natuur met tal van verborgen plekjes, oogverblindende zonsondergangen en pittoreske oude stadjes. Toscane heeft alles in zich om een romantische bestemming te zijn. Tel daarbij de natuurlijke hoffelijkheid van de bevolking en het plaatje is compleet. 

Trouwen in Toscane
Tritt biedt vele accommodaties aan die uitermate geschikt zijn voor een huwelijk in Toscane. Kies bij uw zoekopdracht eenvoudigweg ‘Trouwen in Toscana’ en bekijk de mogelijkheden. 

Gratis kaarten
Wie in januari een reis boekt bij Tritt, maakt kans op vrijkaarten voor Toscaanse Bruiloft. Geef bij de boeking aan dat u mee wilt loten voor deze kaarten. Bekijk de trailer om alvast in de stemming te komen!

Deze blog post delen:
© 2000 - 2020 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48