Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

15% vroegboekkorting bij zeer luxe vakantieresort

Boek nu uw meivakantie met 15% vroegboekkorting (m.u.v. 3-kamerapp.) en uw zomervakantie met 10% vroegboekkorting! Dit zeer complete luxe vakantieresort ligt op 2 km van Piombino en biedt werkelijk alle faciliteiten voor een onbezorgde familievakantie. Het complex is het hele jaar geopend en ook zeer geschikt voor grotere groepen. De prachtige kust van de Golfo di Baratti ligt op ca. 5 km.

15% vroegboekkorting bij zeer luxe vakantieresort

Boek nu uw meivakantie met 15% vroegboekkorting (m.u.v. 3-kamerapp.) en uw zomervakantie met 10% vroegboekkorting! Dit zeer complete luxe vakantieresort ligt op 2 km van Piombino en biedt werkelijk alle faciliteiten voor een onbezorgde familievakantie. Het complex is het hele jaar geopend en ook zeer geschikt voor grotere groepen. De prachtige kust van de Golfo di Baratti ligt op ca. 5 km.

Deze blog post delen: