Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Toscane Nieuwsbrief Mei 2014

In onze mei nieuwsbrief: De mooiste zonsondergangen in Toscane.

Leven in Toscane schenkt je levenskunst- en levensvreugde.
La dolce vita, dolce far niente..... Download snel onze laatste nieuwsbrief

Toscane Nieuwsbrief Mei 2014

Toscane, één van de mooiste streken van Italië, die al eeuwenlang mensen fascineert: Koningen (en Koninginnen...), beeldhouwers, schilders, schrijvers en toeristen die er steeds weer willen terugkomen. Menigeen kent de beelden van de prachtige groene heuvels met een blauw-roze lucht erboven en de schilderachtige boerenhuizen. De prachtige steden met vele kunstschatten, zoals Sienna, Lucca en Florence. En niet te vergeten die heerlijke keuken, gebaseerd op wat het land per seizoen te bieden heeft...

Leven in Toscane schenkt je levenskunst- en levensvreugde. La dolce vita, dolce far niente.....

Stelt u zich voor: Een warme zomeravond in een willekeurig landhuis in Toscane. U zit op het terras met een heerlijk glas rode wijn en kijkt uit over het glooiende heuvellandschap voor u, met een prachtig kleurenschema variërend van goudgeel tot zeegroen. Het laat een onuitwisbare indruk achter. Wij kunnen u van harte aanbevelen het leven in Toscane (al is het tijdelijk) te ondergaan.

Tritt - Case in Toscana verhuurt, direct van de eigenaren, vakantiewoningen uitsluitend in Toscane. Door deze specialisatie kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Ons aanbod bestaat uit appartementen, agriturismi, vrijstaande villa's en landhuizen, B&B's en kleine sfeervolle hotels. Allemaal door ons persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij u graag via onze nieuwsbrief, waarvoor u zich vrijblijvend kunt aanmelden.

Download hier onze laatste nieuwsbrief
Deze blog post delen:
© 2000 - 2020 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48