Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Nieuwsbrief September 2014 - September wijnmaand

In september begint traditiegetrouw de oogsttijd in Italië. Vanaf september hangen trossen volgroeide druiven in de laatste zomerzonnestralen te wachten totdat ze geplukt worden. Vandaag geven we jullie dan ook Toscaanse wijntips in de vorm van doen, proeven en beleven!

Nieuwsbrief September 2014 - September wijnmaand

Vanaf half september is het bij Tenuta il Casale di Lamberto mogelijk om mee te helpen met de druivenpluk. In de ochtend plukt men een paar uurtjes, waarna men kan relaxen aan het zwembad of steden als Pisa of Florence kunt gaan bezoeken. De druiven worden naar een cantina in de buurt gebracht, waar men het hele proces van druif tot wijn kunt volgen. 

Download nu onze September nieuwsbrief
Deze blog post delen:
© 2000 - 2020 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48