Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Niki de Saint Phalles in Capalbio, Toscane

Een bijzondere kunstenares die in de Maremma in Toscane een eigen wondermooie tuin met fantastische beelden en kunstwerken heeft gecreëerd.

Niki de Saint Phalles in Capalbio, Toscane

Onderstaand een impressie van het werk van Niki de Saint Phalle (geb. 29 oktober 1930) opgesteld in de Tarottuin ‘Il Giardino dei Tarrocchi’ in het plaatsje Capalbio in de provincie Grosseto. Zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens uw Toscane vakantie.

     

 

              


                 

 

                 

In de Maremma heeft Tritt – Case in Toscane diverse mooie plekjes waar u kunt verblijven zoals bijvoorbeeld Agriturismo Francesca in Manciano. Van daaruit kunt u gemakkelijk een dagtocht plannen naar de kunstwerken van Niki de Saint Phalle. Il Giardino dei Tarocchi is elke dag geopend tussen 1 april en 15 oktober van 14.30 tot 19.30 uur. Tickets Euro 12,00 p.p. (tot 7 jr. gratis). 

Op de website van Artsy is een online collectie te zien van Niki de Saint Phalle

 

Deze blog post delen:
© 2000 - 2018 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48 ·