Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Zorgeloos en met vertrouwen je vakantie boeken voor 2022

Boek nu je vakantie in Italië voor 2022. De mooiste plekjes zijn nu nog beschikbaar, wacht niet te lang.
>>En mocht je vanwege Corona niet kunnen reizen dan kun je in veel gevallen gratis annuleren <<

Zorgeloos en met vertrouwen je vakantie boeken voor 2022

Heb je ook zo'n zin in vakantie? Kijk je ook uit naar het moment dat je weer op reis kunt gaan naar Italië? 

Slenteren door pittoreske dorpjes, de dromerige heuvelstadjes met prachtige vergezichten, de uitgestrekte stranden, fietsen en wandelen over mooie trails door de mooiste landschappen, de lekkerste pizza op je bord. 

Boek nu je Italië vakantie voor 2022 en beleef de voorpret. Wij hebben tal van mooie vakantiewoningen in ons programma, voor ieder wat wils. Mooie luxe resorts waar het je aan niets ontbreekt, gemoedelijke agriturismo's met veel ruimte, prachtige villa's met eigen zwembad waar je in je eigen bubbel kunt verblijven, met z'n 2'en of met de hele familie. Zoek je iets speciaals, laat het ons weten en we adviseren je op maat.
 

Kosteloos Annuleren

Boek nu zonder zorgen je favoriete vakantiehuis bij Tritt, mocht je in verband met Corona niet kunnen afreizen dan gelden onze speciale Corona annuleringsvoorwaarden - voor boekingen gemaakt in 2021 tot 14-06-2021.

 

Update 15.12.2021: Vanaf 16 december 2021 moeten alle reizigers vanaf 6 jaar die naar Italië reizen een negatief testbewijs kunnen laten zien. Dit kan een antigeentest (afgenomen maximaal 24 uur voor aankomst in Italië) of een PCR-test (afgenomen maximaal 48 uur voor aankomst in Italië) zijn.

Dit reisadvies geldt ook voor reizigers die een geldig vaccinatie- of herstelbewijs hebben. Ongevaccineerde reizigers moeten, naast de PCR- of antigeentest, na aankomst in Italië verplicht vijf dagen op eigen kosten in quarantaine. Ongevaccineerde kinderen van 6 jaar of ouder hoeven niet in quarantaine als de ouders met wie zij reizen niet in quarantaine hoeven (en dus een vaccinatiebewijs of herstelbewijs hebben).

Update 12.07.2021: Op basis van het aantal besmettingen zal Nederland waarschijnlijk komende week rood kleuren op de ECDC-kaart. Wat heeft dit voor gevolgen voor je vakantie? 

Landen kunnen op basis van deze kaart beslissen welke toegangseisen gesteld worden aan reizigers. Voor Italië geldt het volgende: Alle EU-landen staan op Elenco C, dit is de lijst die het risiconiveau van landen vermeldt. Ook landen binnen de EU die al langer (deels) rood kleuren staan op Elenco C. Dit betekent dat de binnen de EU gestelde toegangseisen (zie onderstaand) gelden voor iedereen die in Italië op vakantie wil, ongeacht de kleurcode op de ECDC-kaart. Deze toegangseisen zijn:

  • Volledig gevaccineerd  (minimaal 14 dagen na de tweede prik van Moderna, Astra Zeneca, of Pfizer of minimaal 14 dagen na het Janssen-vaccin.
  • óf een negatieve test (PCR- of antigeen) die maximaal 48 uur voor aankomst in Italië is afgenomen. 
  • óf een bewijs dat je covid hebt gehad (geldig tot 180 dagen na de eerste positieve test).

Naast de kleurcode op de ECDC-kaart, zijn er ook kleurcodes m.b.t. het reisadvies dat wordt afgegeven door Buitenlandse Zaken. Op dit moment heeft Italië een reisadvies code groen vanuit de Nederlandse overheid en vanuit Italiaans perspectief heeft Italië code wit.

Update 31.05.2021: Alle accommodaties zijn inmiddels geopend en klaar om gasten te ontvangen. Kosteloos annuleren bij code oranje is daarom niet overal mogelijk. Informeer bij ons naar de exacte annuleringsvoorwaarden voor jouw gewenste accommodatie. 

Indien reizen niet mogelijk is in verband met overheids restricties, d.w.z. er geldt een code rood (niet reizen) of oranje (alleen noodzakelijke reizen) dan kun je je reservering in veel gevallen kosteloos annuleren met volledige terugbetaling. Dit is afhankelijk van de accommodatie die je boekt - we werken voornamelijk met privé-eigenaren met veelal verschillende voorwaarden die mogelijk afwijken van kosteloos annuleren. In geval van Covid reisrestricties kunnen we ook de mogelijkheden voor omboeken voor je nagaan. 

Zijn er geen restricties en mag je gewoon reizen maar zie je er zelf niet overheen dan zijn onze normale annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze gelden ook in geval van code geel. Voor de goede orde vermelden we tenslotte dat Tritt geen pakketreizen aanbiedt.

Het is raadzaam de actuele reisinformatie te checken op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Reizigers uit Belgie kunnen de informatie van de Belgische overheid hier vinden. 

Check ook regelmatig ons blog Wijs op reis naar Italie voor updates over de Corona situatie in Italië. 

                   "Zorgeloos en met vertrouwen boeken voor 2021 bij Tritt" 

 

 

Deze blog post delen:
© 2000 - 2023 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044