Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Groepsaccommodatie Italië

Boek een accommodatie voor meerdere gezinnen. Samen met familie of vrienden heerlijk genieten in  Italië met volop privacy! Tritt - Case in Italia heeft een uitgebreide selectie mooie grote villa's, agriturismi en grote vakantiehuizen voor 8 tot 50 personen en grotere groepen.

De mooiste grote villa's, agriturismi en grote vakantiehuizen Italië

Vakantievieren met bevriende gezinnen of met familie, bijvoorbeeld met het gezin van je broer en/of zus. Je kunt er verschillend over denken maar feit is dat veel Nederlanders het een prima idee vinden. Er zitten dan ook wel wat voordelen aan, we noemen er enkele: 

  • de kinderen kunnen elkaar vermaken de hele dag en avond, al of niet onder begeleiding van een van de ouders waarbij je elkaar kunt afwisselen, zodat jij ook even een uurtje gestrekt kan bij het zwembad; kortom altijd een Nederlands vriendje in de buurt!
     
  • je kunt om de beurt koken 
     
  • je kunt zo nu en dan gezamenlijk een activiteit ondernemen, bijvoorbeeld een bootje huren of een quad, een fietstocht met gids of naar het klimbos, noem maar op
     
  • altijd mogelijkheid om gezellig te kletsen of wat te drinken met mensen waarmee het klikt

Groepsaccommodatie als kleinschalige agriturismo of een groot vakantiehuis in italië

Wat betreft de groepsaccommodatie kun je ervoor kiezen om meerdere appartementen te boeken op een Agriturismo of Residence, dit zijn vaak kleinschalige accommodaties met 5 tot 10 appartementen. Als je elkaar door en door kent en er geen probleem mee hebt om elke dag 'op elkaars lip' te zitten kies je natuurlijk voor een vakantiehuis als groepsaccommodatie, het liefst met zwembad, met voldoende kamers of een huis opgedeeld in 2 of 3 appartementen, waarbij het prettig is als er en gezamenlijke (lounge) ruimte is om te eten, te borrelen of te spelen.

Een vakantiehuis of kleinschalig complex waar je alleen zit met je vrienden of familie en waar je met volle teugen exclusief kunt genieten van Italië in je ‘eigen’ omgeving. Na overdag genoten te hebben van het zwembad, ’s avonds lekker barbecueën met z’n allen en buiten op het terras eten met een heerlijk glas wijn.

Groepsaccommodatie italie

Tritt heeft een aantal van deze vakantieadressen geselecteerd - staat  de  ideale groepsaccommodatie er (nog) niet bij? Mail gerust je specifieke vraag en of wensen en wij geven een vrijblijvend advies op maat en/of gaan  op zoek naar een passend vakantiehuis. Mocht je tijdens je vakantie nu juist graag andere mensen willen ontmoeten, dan kan dat natuurlijk ook! Bekijk ons uitgebreide aanbod, in Toscane èn op Sardinie en in de andere streken van Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044