Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Autohuur in Italië

Snel en gemakkelijk je auto huren voor een zorgeloze vakantie - direct online vastleggen!

Autohuur in Italië

Ga je op vakantie naar Italië en wil je de omgeving verkennen? Dan is het een goed idee om een auto te huren. Zo rij je gemakkelijk van de luchthaven naar je accommodatie en kun je de rest van je vakantie zonder zorgen leuke plekjes ontdekken, en genieten van de panoramische uitzichten over de wijnranken en glooiende heuvels.

Auto huren op het vliegveld
Als je aankomt op een van de luchthavens van Italië, kun je een auto huren. Je kunt het beste voor je aankomt een auto reserveren via internet: zo weet je zeker dat er een auto voor je klaarstaat. Er zijn verschillende bedrijven waar je een auto kunt huren. Wij adviseren: SUNNYCARS autoverhuur

Zorgeloos een auto huren kan bij SUNNYCARS met het all-in pakket. Alles is inbegrepen zoals extra wa/ba-verzekering tot wel 7,5 miljoen, terugbetaling eigen risico en dekking glas-, banden-, bodem- en dakschade. Je geniet van ongelimiteerde kilometers en geen verrassingen achteraf bij eventuele schade.
Klik op deze link om te reserveren:   SUNNYCARS autoverhuur

Waar moet je op letten?
Bij het huren van een auto in  Italië moet je op bepaalde zaken letten. Bekijk goed de voorwaarden van de verhuurder: ben je verzekerd voor diefstal, of huur je met ongelimiteerde kilometers? Ook is het zo dat sommige verhuurbedrijven een minimale leeftijd of een minimale tijd voor het bezit van een rijbewijs vragen. Bekijk dit goed, zodat je niet voor onaangename verrassingen staat als je je auto op wilt halen.

Liever niet rijden in Italië? Dan is de taxi een goede optie. Hier kun je alvast in Nederland gemakkelijk een taxitransfer regelen voor het vervoer van de luchthaven van aankomst naar de locatie van uw accommodatie.

Hulp nodig bij het huren van een auto? Wij helpen je natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Ga je liever met je eigen auto? Kijk hier voor meer informatie.

Een vakantie in Italië? Natuurlijk Tritt.nl

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044