Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Tritt - dé specialist voor Toscane

De mooiste vakantiehuizen en de fijnste agriturismo's voor een onvergetelijke vakantie in Toscane!

Eén van de mooiste streken van Italië

Toscane, één van de mooiste streken van Italië, die al eeuwenlang mensen fascineert: Koningen en Koninginnen, beeldhouwers, schilders, schrijvers en toeristen die er steeds weer willen terugkomen. Menigeen kent de beelden van de prachtige groene heuvels met een blauw-roze lucht erboven en de schilderachtige boerenhuizen. De prachtige steden met vele kunstschatten, zoals Sienna, Lucca en Florence. En niet te vergeten die heerlijke keuken, gebaseerd op wat het land per seizoen te bieden heeft...

Leven in Toscane schenkt je levenskunst- en levensvreugde. La dolce vita, dolce far niente.....

Stelt u zich voor. Een warme zomeravond in een willekeurig landhuis in Toscane. U zit op het terras met een heerlijk glas rode wijn en kijkt uit over het glooiende heuvellandschap voor u, met een prachtig kleurenschema variërend van goudgeel tot zeegroen. Het laat een onuitwisbare indruk achter. Wij kunnen u van harte aanbevelen het leven in Toscane (al is het tijdelijk) te ondergaan.

Hoogwaardige accommodaties

Tritt - Case in Toscana verhuurt, direct van de eigenaren, vakantiewoningen uitsluitend in Toscane. Door deze specialisatie kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Onze selectie bestaat uit vrijstaande villa's en landhuizen, appartementen en residences, vakantiehuizen, agriturismo locaties, B&B's en kleine sfeervolle hotels. Allemaal door ons persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij u graag via onze nieuwsbrief, waarvoor u zich vrijblijvend kunt aanmelden.

Naast het huren van een vakantiehuis in Toscane kunnen wij u ook enkele arrangementen aanbieden op het gebied van Wellness en Trouwen in Toscane!

Tritt, al 15 jaar thuis in Toscane

Bijzonder Toscane

Wellness in Toscane staat bekend om haar vele natuurlijke heetwaterbronnen, die al door de romeinen zijn ontdekt. Dit in combinatie met de rijke cultuur en gastronomie een heerlijke bestemming om uzelf eens lekker te verwennen op elk moment in het jaar.

Trouwen in Toscane, de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk het liefst op een droomlocatie in een prachtige omgeving doorbrengen. Tritt heeft voor u een aantal bijzondere, romantische locaties geselecteerd. Met onze Italiaanse collega's, die per jaar een 50-tal buitenlandse huwelijksfeesten organiseren, maken wij van uw huwelijk een fantastische en onvergetelijke dag. Wilt u alles van a tot z geregeld hebben of wilt u alleen een mooie locatie laten vastleggen - het kan allemaal. U ontvangt vrijblijvend een volledig uitgewerkt plan en een kompleet uitgewerkt kostenplaatje - van eenvoudig tot zeer exclusief.

 

Tritt is een kleinschalige organisatie

Dit betekent dat wij direct, via korte lijnen en op een persoonlijke manier kunnen werken. Bovendien is onze betrokkenheid zeer groot wat ùw vakantie ten goede komt. We hebben Nederlands sprekende medewerkers in Toscane, die u graag assisteren bij vragen, het geven van tips en die u bij mogelijke calamiteiten terzijde zullen staan.

Wilt u meer weten over onze Algemene Voorwaarden? Een link hiernaar vindt u ook onderaan de pagina. 

Wij hopen dat u een keuze kunt maken uit ons aanbod. Wilt u meer informatie en/of advies, stuur ons gerust een email of neem telefonisch contact met ons op. Wij horen graag van u en heten u bij deze alvast welkom in Toscane:

Benvenuto in Toscane!

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Extra zekerheid voor u als klant.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Tritt - Case in Toscana
SGR lidnr.: 3366

© 2000 - 2022 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48