Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Tritt - mooie vakantieadressen in heel Italië

Een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen, agriturismo's en kleinschalige vakantieparken in heel Italië met het accent op Toscane. Voor een onvergetelijke vakantie in La Bella Italia.

Over ons

Tritt - Case in Italia, een enthousiast team van Italiëkenners!

Tritt - Case in Italia is de specialist voor jouw vakantie in Italië. Van een luxe villa met privé zwembad, een kleinschalige agriturismo tot kindvriendelijk vakantieparkje en sfeervolle B&B, ze zijn allemaal te vinden op onze website. 

Wij zijn een enthousiast team van Italië-kenners en meerdere keren per jaar gaan wij op pad om onze accommodaties te bezoeken en om nieuwe te ontdekken! Als specialist proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven per accommodatie. Heb je een specifieke vraag en zie je de informatie niet op onze website staan, neem dan even contact met ons op. Wij werken met korte lijnen, reageren snel en denken graag met je mee. 

Hoogwaardige accommodaties

Tritt - Case in Italia verhuurt accommodaties door heel Italië. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aan. Onze selectie bestaat uit vrijstaande villa's en country huizen, appartementen en residences, vakantiehuizen, agriturismo's en B&B's. Allemaal door ons en onze partners bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij je graag via onze nieuwsbrief, waarvoor je je vrijblijvend kunt aanmelden.

Advies voor je vakantie

Kom je er niet helemaal uit, zie je door de bomen het bos niet meer? Vul ons contactformulier in of bel ons en laat ons weten wat je wensen zijn, met wie je reist en wat je budget is en wij gaan voor je op zoek naar een passende accommodatie.

Tritt is een kleinschalige organisatie

Dit betekent dat wij direct, via korte lijnen én op een persoonlijke manier kunnen werken. We zijn toegewijd en dat komt jouw vakantie ten goede. We zijn vaak in Italië te vinden en hebben ter plaatse onze aanspreekpunten.

Wil je meer weten over onze Algemene Voorwaarden? Deze vind je onder aan onze website. 

Wij hopen dat je een keuze kunt maken uit ons aanbod. Wil je meer informatie en/of vrijblijvend advies, mail ons, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een chat bericht. 

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044