Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vliegen naar Italië

De beste vluchten op een rij.

Vliegen naar Italië

Vliegen naar Italië
Italië is de perfecte bestemming voor liefhebbers van cultuur, lekker weer en heerlijk eten. Ga jij naar Italië? Een goede keuze, want er is volop zon en natuur, en in minder dan twee uur sta je al op Italiaanse bodem. Gemakkelijk én goedkoop. 

Verschillende tarieven
Naast de KLM vliegen er ook meerdere budgetmaatschappijen op Italië. EasyJet bijvoorbeeld, maar ook Ryanair en Transavia. Wij maken het je graag gemakkelijk en zetten verschillende maatschappijen en vluchtmogelijkheden voor je op een rijtje.

KLM:
Amsterdam naar Bologna, Cagliari (Sardinië), Catania (Sicilië), Florence, Genua, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Napels, Rome Fiumicinio, Turijn, Venetië Marco Polo.

Ryanair:
Eindhoven naar Bologna, Brindisi, Catania (Sicilië), Milaan Bergamo, Napels, Pisa, Rome Fiumicino, Venetië Treviso.
Maastricht naar Bari.
(België) Brussel-Charleroi naar Alghero (Sardinië), Ancona, Bari, Bologna, Brindisi, Cagliari (Sardinië), Catania (Sicilië), Comiso (Sicilië), Genoa, Lamezia, Milan Bergamo, Napels, Palermo (Sicilië), Perugia, Pescara, Pisa, Rome Ciampino, Rome Fiumicino, Trapani (Sicilië), Triëst, Turijn, Venetië Treviso, Verona.
(België) Brussel-Zaventem naar Milaan Malpensa, Pisa, Rome Fiumicino. 
(Duitsland) Dusseldorf-Weeze naar Ancona, Bari, Cagliari (Sardinië), Milaan Bergamo, Palermo (Sicilië), Pescara.

Transavia:
Amsterdam naar Bari, Catania (Sicilië), Napels, Olbia (Sardinië), Pisa, Verona.
Eindhoven naar Bologna.
Rotterdam/Den Haag naar Brindisi, Milaan Bergamo, Palermo (Sicilië), Perugia, Rome Fiumicino.

Easyjet:
Amsterdam naar Brindisi, Catania (Sicilië), Milaan Bergamo, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Napels, Olbia (Sardinië), Palermo (Sicilië), Pisa, Rome Fiumicino, Venetië Marco Polo.

Vliegen binnen Italië
Een andere optie is om een binnenlandse vlucht te pakken in Italië. Fijn als je een rondreis door Italië wilt maken, of bijvoorbeeld een stad op het prachtige eiland Sardinië aan je vakantie wilt toevoegen. Of je combineert een weekje Toscane met een weekje Sicilië. Zo geniet je van het eilandleven voordat je neerstrijkt op een andere Italiaanse bestemming.

Ryanair bijvoorbeeld vliegt vanaf Pisa dagelijks op deze luchthavens op Sardinië
Cagliari
Alghero 

En vanaf Pisa op deze luchthavens op Sicilië:
Palermo
Catania
Trapani-Marsala

Volop keuze dus om zelf je combinaties te maken met een verblijf in Toscane.

Plan je vliegreis
Om de precieze prijzen voor jouw vakantie op te zoeken, kun je het beste op een vergelijkingswebsite voor vliegreizen kijken. Zo weet je van welk vliegveld je het beste kunt vliegen, of hoeveel het kost om van de dichtstbijzijnde luchthaven naar Italië te reizen. Bezoek bijvoorbeeld de website LowCostAirlines: hier vind je een overzicht van alle vliegtuigmaatschappijen die vliegen van en naar de stad van je voorkeur. Je ziet meteen alle prijzen per datum. Handig!

Dit kun je ook al regelen
Je hebt je vlucht geboekt. Het is wel zo fijn om meteen door te kunnen naar je vakantieadres als je aankomt op de luchthaven. Boek daarom je taxitransfer alvast online: wel zo handig als dit vooraf geregeld is. Ook kun je op het vliegveld een auto huren, of deze vanuit je bureaustoel thuis reserveren. Klik hier voor meer informatie over het huren van een auto.

Tritt helpt graag
Hulp nodig met het boeken van je vliegreis? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een vakantie in Italië? Natuurlijk Tritt.nl.

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044