Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vakantie Campania

De oude Romeinen noemden Campania niet voor niets ‘gelukkig landschap’, want deze Italiaanse regio is prachtig! Bezoek de beroemde Amalfi kust of Pompeï, en geniet van Campania vanuit je eigen vakantiehuis.

Van de Amalfikust tot de stad Pompeï - je vakantie in deze regio kan niet meer stuk

In het zuiden van Italië vind je de prachtige regio Campania, door de Nederlanders ook wel Campanië genoemd. Dat het hier prachtig is, kun je uit de naam al herleiden: de oude Romeinen noemen Campania namelijk Campania felix: gelukkig landschap. En gelukkig word je zeker van deze streek, want je kunt hier je ogen uitkijken. Van de beroemde Amalfi kust tot de spectaculaire stad Pompeï en de idyllische eilanden die bij Campania horen: je vakantie in deze regio kan niet meer stuk.

Je vakantie in Campania

Van het indrukwekkende Pompeï tot de bruisende hoofdstad Napels, in Campania is ontzettend veel te doen. Pompeï is natuurlijk een must see. Deze stad werd compleet bedolven door een uitbarsting van de Vesuvius vulkaan. Nu kun je de opgegraven stad bekijken. Indrukwekkend! In Napels gaat het hart van de kunst- en cultuurliefhebber harder kloppen, want hier vind je een tal aan fantastische musea en architectonische hoogtepunten. Niet overslaan: het ondergronds gangennetwerk Galleria Borbonica en de bijzondere Santa Chiara kerk. Als je meer zin hebt in natuur, is Campania ook de streek voor jou: bekijk de vulkaankrater de prachtige kustlijnen en de mooie eilanden van de regio, Capri, Ischia en Procida. Als je in Italië bent, betekent dat natuurlijk ook heerlijk eten: Campania staat bekend om de geweldige buffelmozzarella. Zeker proeven, dus!

Vakantiehuizen in Campania: voor ieder wat wils

Bij een fijne vakantie hoort ook een fijne accommodatie. Wat dacht je van een heerlijk vakantiehuis in het prachtige Campania? Tritt biedt verschillende vakantiehuizen aan, van groot tot klein, met een privézwembad tot een gezellig huis vlak bij de bruisende steden of de overweldigende Amalfi kust. Of je nu met je hele gezin komt, of er even romantisch samen tussenuit gaat: er is altijd een passend vakantiehuis voor je reisgezelschap te vinden. Er is voor ieder wat wils! Strijk neer op je eigen veranda, doe een potje voetbal met de kinderen in de tuin van je vakantiehuis of neem een frisse duik in het zwembad: een eigen plek in Campania is heerlijk!

Buiten de gebaande paden: Italiaanse vakantiehuizen

Tritt verhuurt niet alleen unieke vakantiehuizen in Campania, maar in heel Italië. Tritt gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit: maak je daarom klaar voor bijzondere Italiaanse huizen met een verhaal. Onze contactpersonen kennen de streek als geen ander en hebben de leukste tips voor tripjes in de omgeving. Ben je op zoek naar een uniek vakantiehuis in een prachtige, rustige omgeving, zonder massatoerisme? Dat vakantiehuis boek je bij Tritt. Daarbij regelen we in overleg jouw droomvakantie van begin tot einde: het enige wat je zelf nog regelt, is het vervoer. Zo kun je zonder stress genieten van je vakantie in la dolce Italië!

Wij helpen je graag!

Hulp nodig met het vinden van een appartement, een vakantiehuis of een agriturismo in Italië? Wij helpen natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044