Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vakantie in Emilia Romagna

Emilia Romagna is dé foodregio van Italië. Maar er is meer: stranden, cultuur, bruisende steden… Ontdek alles wat Emilia Romagna te bieden heeft vanuit je eigen vakantiehuis in deze Italiaanse streek!

Zon, zee, strand, cultuur en werkelijk geweldig eten – wat wil je nog meer op je vakantie?

Deze Italiaanse regio wordt al goed gevonden door liefhebbers van fantastisch eten (onder andere Parmezaanse kaas komt uit Emilia Romagna), maar het Noord-Italiaanse gebied heeft nog veel meer in haar mars: bezoek bruisende badplaatsen en de culturele hoofdstad Bologna, ontdek Etruskische opgravingen en rol je handdoek uit op één van de heerlijke stranden. Zon, zee, strand, cultuur en werkelijk geweldig eten – wat wil je nog meer op je vakantie? Ontdek alles wat Emilia Romagna te bieden heeft vanuit je eigen vakantiehuis in deze Italiaanse streek!

Je vakantie in Emilia Romagna

Met een stukje Apennijen, een kustlijn aan de Adriatische zee en een vruchtbaar binnenland vol fruit- en druiventeelt (je kent vast de Lambrusco wijn wel!) heeft het veelzijdige Emilia Romagna alles in huis op natuurgebied. Misschien heb je nog niet zo vaak van deze regio gehoord, maar de hoofdstad Bologna ken je vast! Deze stad wordt drukbezocht door toeristen, en dat is niet voor niets. Je vindt er prachtig bezienswaardigheden, zoals de Sint-Petroniusbasiliek, het Montagnolapark en de Kathedraal San Pietro. Ook staat de stad bekend om de bolognesesaus: zeker proeven, dus! Maar Emilia Romagna heeft op culinair vlak meer in zijn mars. Bij Parma bijvoorbeeld, denk je meteen aan de heerlijke Parmezaanse kaas of Parmaham. De naam zegt het al: deze lekkernijen komen uit deze stad. Elke foodliefhebber moet het gastronomische Parma een bezoekje brengen.  Eet smakelijk!

Geniet van een eigen vakantiehuis

In de avond lekker uitbuiken van je heerlijke maaltijden in Emilia Romagna? Waar kan dat nu beter dan in je eigen vakantiehuis!  Tritt  verhuurt prachtige vakantiehuizen in deze regio. Van grote huizen met meerdere slaapkamers tot meer kleinschalige huizen waar je heerlijk op de veranda geniet van een goed glas wijn – onze selectie heeft het allemaal.

Unieke Italiaanse vakantiehuizen

Wil jij genieten van la dolce vita in Italië? Tritt - Case in Italia verhuurt naast unieke vakantiehuizen in het mooie Emilia Romagna ook fijne huizen in heel Italië. Ook als je graag een andere Italiaanse streek wilt ontdekken, kun je bij ons terug voor een exclusief aanbod van (vrijstaande) vakantiehuizen in het land. Tritt - Case in Italia gaat buiten de gebaande paden: bij ons logeer je in een bijzonder Italiaans huis met een verhaal. Geen massatoerisme, dus, want onze specialiasten kennen de streek als geen ander en hebben de leukste tips voor tripjes in de omgeving. 

Wij helpen je graag!

Naast onze unieke vakantiehuizen in de foodwalhalla Emilia Romagna, verhuurt Tritt ook gezellige appartementen, bijzondere agriturismi en vrijstaande villa’s in heel Italië. Zo weet je zeker dat je een passende accommodatie op een passende plek in Italië zult vinden! Hulp nodig bij je keuze? Wij helpen natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044