Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vakantie met kinderen

Als de kinderen het naar hun zin hebben, geldt dat vaak ook voor de ouders. Kindvriendelijke vakantiewoningen met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, mogelijkheden om vriendjes te maken en soms extra activiteiten. 

Vakantie met kinderen in Toscane

Natuurlijk wil je dat de vakantie net zo heerlijk is voor de kinderen als voor jou. Dan is het fijn om naar een vakantieplek te gaan waar zowel volwassen als de kleintjes zich goed kunnen vermaken. Toscane is een kindvriendelijke bestemming waar genoeg te beleven is voor jong en oud.

Je maakt de vakantie helemaal compleet met een fijne accommodatie, waar de kids naar hartenlust kunnen spelen en genieten! Tritt zet de leukste kindvriendelijke accommodaties uit het programma voor je op een rij, zodat je een heerlijke gezinsvakantie kunt beleven.

Een Toscaanse vakantie met de kinderen

Toscane is een prachtige bestemming voor jong en oud. Naast het fijne klimaat is er genoeg te zien: wat dacht je van prachtige steden als Florence, Pisa en Siena, mooie natuur en de heerlijke stranden? Rij door glooiende Toscaanse heuvels op weg naar een accommodatie waar de kinderen kunnen spelen in een eigen zwembad, vriendjes kunnen maken en zich kunnen vermaken bij de speeltoestellen. En dat allemaal terwijl jij in een ruime tuin geniet van een heerlijke Toscaanse wijn. Klinkt goed, toch?

Voor een vakantie met een groep vrienden of het hele gezin

Als je met de kinderen op vakantie gaat, is het fijn dat ze kunnen spelen en hun gang kunnen gaan in een veilige omgeving. Tritt heeft daarom de mooiste, meest kindvriendelijke accommodaties voor je geselecteerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van Agriresidence Colli Verdi waar je in één van de vakantiehuisjes logeert op het parkje gelegen in de groene heuvels boven het dorpje Riparbella? De kinderen zullen vast snel vriendjes maken met kinderen uit de andere gezinnen die altijd wel te vinden zijn in de andere 31 appartementen. Ook is er een groot zwembad met een kindvriendelijk ondiep gedeelte.

Als jij je kind kennis wilt laten maken met het Toscaanse plattelandsleven, kun je logeren op een authentieke agriturismo bij Fattoria Donnoni. Je kind kan spelen met de boerderijdieren, of zich vermaken bij het zwembad met kinderbad. Je slaapt hier midden in een prachtige natuurlijke omgeving. Dit is slechts een greep uit de kindvriendelijke vakantieverblijven van Tritt!

Ga voor een uniek vakantieverblijf

Omdat Tritt alle mooie plekjes in Toscane kent, kun je kiezen uit een bijzonder aanbod van kindvriendelijke accommodaties in deze streek. Geen massatoerisme, maar een eigen plekje waar je samen met de kinderen kunt genieten van Toscane. We zoeken voor je, matchen je wensen met een passende accommodatie. Het enige wat je zelf nog regelt, is het vervoer.

Mooie vrijstaande vakantiehuizen in heel Toscane

Tritt verhuurt de mooiste accommodaties in Toscane: comfortabele vrijstaande vakantiehuizen, appartementen, luxe villa’s en bijzondere agriturismo ‘s. Ontdek regio’s als Arezzo, Siena, Grosseto, Pisa, Lucca en Elba. Op loopafstand van het strand of midden in heuvels, of het nu een privévilla met zwembad of een gezellig appartement is – bij Tritt vind je een geweldigde collectie vakantieadressen in Toscane. Wij zorgen graag voor een onvergetelijke vakantie!

Tritt helpt graag

Hulp nodig bij het vinden van een kindvriendelijke accommodatie in Toscane of in andere delen van Italië? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een vakantie in Toscane? Natuurlijk Tritt.nl.

 

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044