Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vakantie Sardinië

Heerlijk Sardinië - zon, zee, strand, wijn en italiaans eten!

Vakantie Sardinië

Tritt verhuurt vakantie accommodatie op Sardinie, het betreft uitsluitend de accommodatie, exclusief vluchten en vervoer. Bekijk onze selectie vakantiewoningen, kleine parken en meer luxe appartementen voor een heerlijke vakantie Sardinie, een van de parels van bella Italië! Wil je echt alle comfort en luxe en ben je op zoek naar luxueuze privé villa's op Sardinië, kijk dan bij onze vakantievilla's op Sardinië.

Tritt is dè specialist voor uw vakantieaccommodatie op Sardinië. Van luxe villa met privé zwembad, een kleinschalige agriturismo, residence met appartementen aan het strand tot charme hotels / B&B. Met korte lijnen en op een persoonlijke manier adviseren wij u graag en weet u direct waar u aan toe bent. Onze betrokkenheid is hoog - ùw vakantie op Sardinië wordt een heerlijke beleving. Daar staan wij voor!

Het is heerlijk vakantie vieren op Sardinië. Op onze website vindt u niet alleen de leukste accommodaties, maar ook informeren wij u via 'Beleef Italië' en onze blog over alle 'ins en outs' en 'must sees' van Italië en op Sardinië. 

Waarom een vakantie op Sardinië, Italië:
Sardinië is het op een na grootste eiland van Italië (na Sicilië) in de Middellandse zee – een veelzijdig eiland met tal van mooie stranden, waar je onbezorgd kunt genieten van een strandvakantie op Sardinië - Italië. Sardinië biedt echter ook een gevarieerd landschap met bergen en uitgestrekte vlakten voor een actieve vakantie zoals wandelen, bergbeklimmen, fietsen of mountainbiken.

Ook culinair kom je hier aan je trekken met de Italiaanse keuken en specifieke Sardijnse gerechten met lokale wijnen, zoals de bekende Cannonau wijn. Het eiland heeft diverse natuurparken met prachtige wandelroutes. Naast residences langs de kust is Sardinië bij uitstek geschikt om in een van de prachtige privé villa’s aan de kust vakantie te vieren. Een Agriturismo is een andere leuke verblijfplaats, bijvoorbeeld tijdens uw rondreis, waar u het echte Sardijnse plattelands kunt beleven en tevens van de locale keuken kunt genieten. Kortom Sardinië biedt voor ieder wat wils, een parel in de Middellandse zee voor een fantastische vakantie.

​Rondreizen tijdens uw vakantie op Sardinië: 
Sardinië, Italië leent zich bij uitstek om rond te reizen met de auto en in 10 of 14 dagen met verblijf op meerdere locaties, dit prachtige eiland te leren kennen. Tritt - Case in Sardegna biedt diverse mogelijkheden en u kunt naar hartelust accommodaties combineren voor rondreizen in het noorden, zuiden of kris kras over het eiland. Wilt u een afgemeten voorstel? Dat kan natuurlijk ook. Via onze pagina autorondreizen of stuur gerust een specifiek verzoek via onze contactpagina. 

 

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044