Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Helderblauwe zee, fantastische stranden en heerlijk eten

Als je eenmaal op het Italiaanse eiland Sicilië bent geweest, wil je er jaar na jaar weer terugkeren. Dat snappen wij wel, want Sicilië is een geweldige vakantiebestemming! Geniet van dit Italiaanse eiland vanuit je eigen vakantiehuis.

Vakantie Sicilië

Als je eenmaal op het Italiaanse eiland Sicilië bent geweest, wil je er jaar na jaar weer terugkeren. Terug naar de helderblauwe zee, de heerlijke stranden, de pittoreske badplaatsen en het geweldige eten. Je hoort het al: Sicilië is een geweldige vakantiebestemming! Wil jij ook genieten van alles wat dit Italiaanse eiland te bieden heeft? Dat kan bijna niet beter dan in je eigen vakantiehuis. Tritt - Case in Italia helpt graag in de zoektocht naar de perfecte accommodatie op Sicilië.

Je vakantie op Sicilië

Sicilië is een Italiaans eiland dat in het zuidwesten van de regio Calabria ligt. Het is het grootste eiland van de Middellandse zee: de geweldige, lange kustlijn trekt dan ook heel wat bezoekers. Sicilië is een ontzettend veelzijdige vakantiebestemming, want door de bijzondere ligging van het eiland, heeft Sicilië door de geschiedenis heen al heel wat overheersers gekend. Maak je daarom klaar voor een bijzondere mix van culturen, die je terugvindt in de architectuur van de steden en het eten. Natuurliefhebbers halen het hart op in het natuurpark Zingaro Nature Reserve of gaan op een boottocht rondom het eiland. Als je van zon, zee en strand houdt kun jij je geluk niet op, want er zijn vele stranden én zonuren op Sicilië. Ook zeker zien: hoofdstad Palermo, waar je honderden bezienswaardigheden kunt bekijken, zoals natuurlijk de imposante kathedraal en het griezelige Catacombe dei Cappuccini. Ook de stad Syracuse mag je zeker niet overslaan, met haar barokke kerken en fantastische pleinen.

Vakantie Sicilië? Je eigen Italiaanse vakantiehuisje

Het eilandleven doet een mens goed: dat zul je ook merken tijdens je vakantie op Sicilië. De heerlijke zeelucht, de verse vis bij het avondeten, de fantastische uitzichten – je zult meteen tot rust komen op dit Italiaanse eiland. Je vakantie op Sicilië is compleet met een eigen verblijf waar jij je echt thuis zult voelen: je eigen Italiaanse vakantiehuisje. Of je nu op pad gaat met je vriendengroep om iets te vieren, naar Sicilië vertrekt voor een romantische vakantie voor twee of de zomervakantie met het gezin doorbrengt op dit eiland: Tritt - Case in Italia verhuurt vakantiehuisjes voor ieder gezelschap. Zo kun je vol ontspanning genieten van al het moois dat het veelzijdige eiland te bieden heeft.

Een Siciliaanse droomvakantie

Ben je op zoek naar een vakantiehuis met een bijzonder verhaal? Dan kun je terecht bij Tritt - Case in Italia. Onze specialisten kennen de streek als geen ander en hebben de leukste tips voor tripjes in de omgeving. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit: geen massatoerisme dus, maar een uniek verblijf buiten de gebaande paden. Zo ontdek je Sicilië op een hele andere manier. Of je nu het liefste aan het strand logeert of vlakbij een bruisende badplaats, of je nu met een groot of klein gezelschap naar het eiland komt: Tritt - Case in Italia zoekt graag mee naar een passende accommodatie. Zo kun je in een oogwenk genieten van een Siciliaanse droomvakantie in je eigen vakantiehuis!

Wij helpen je graag!

Hulp nodig met het vinden van een appartement, een vakantiehuis of een agriturismo in Italië? Wij helpen natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044