Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vakantiehuis Sardinië met zwembad

Een droomvakantie - la dolce vita!
Een vakantiehuis in Sardinië met zwembad om heerlijk in alle privacy te genieten van uw vakantie aan de Middellandse zee.

Vakantiehuis Sardinië met zwembad

Uw vakantiehuis op Sardinië, waar u met volledige privacy van een onvergetelijke vakantie kunt genieten. Uw vakantievilla is een perfecte uitvalsbasis om Sardinië te verkennen en afhankelijk van de ligging historische plaatsen als Alghero, Cagliari, Olbia en Bosa te ontdekken.

Duiken in Sardinië

De prachtige wateren rond Sardinië nodigen zeer uit om de onderwaterwereld te ontdekken. Heeft u altijd al een keer willen snorkelen of duiken, pak uw kans. Er zijn uitdagingen zowel voor beginners maar ook voor gevorderden. We hebben voor u de meest gerenommeerde duikscholen in Sardinië op een rijtje gezet. 

Bezienswaardigheden op Sardinië 

Sardinië staat bekend om de vele Nuraghi, die u zeker een bezoek moet brengen. Deze overblijfselen uit de oudheid geven een goede indruk over hoe men vroeger heeft gewoond. In tal van musea verspreid over Sardinië kunt u een bezoek brengen aan archeologische opgravingen en bijvoorbeeld bij Tharos is een belangrijke opgraving uit de Romeinse tijd te bezichtigen. Tritt-Case in Sardenga biedt vlakbij deze plek ook vakantieaccommodatie aan. 

De Olifantentoren in Cagliari op Sardinië

Als u in Cagliari bent is een bezoek aan de olifantentoren 'torre dell' Elefante', de toegangspoort tot de wijk Castello en vroeger in de Pisaanse tijd een gevangenis, zeker aan te bevelen. Maar ook het paleis en de vele winkelstraatje in het oude centrum zijn een belevenis op zich. De vismarkt - mercato di San Benedetto - de grootste overdekte vismarkt in Italië is een 'must see' waar u lekkere verse vis koopt voor het diner.

De stranden van Sardinië

Vanuit uw vakantiehuis in Sardinië kunt u tal van prachtige stranden verkennen en in het noord-Oosten met de vermaarde Costa Smeralda zijn prachtige stranden te vinden waar uit vanuit uw vakantiehuis in Sardinië dagelijks kunt genieten van de middellandse zee met haar kristal heldere water. We hebben voor u een lijstje gemaakt met de mooiste stranden op Sardinië.

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044