Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Wandelen door Florence met stadsgids Karin Werker

Florence is de hoofdstad van Toscane en wordt jaarlijks door vele miljoenen toeristen bezocht. De stad heeft dan ook ontzettend veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, mode en lekker eten. Wilt u de stad goed leren kennen maak dan een stadstoer onder begeleiding van een officiële gids die uw eigen taal spreekt, maak kennis met Karin Werker!

Stedentrip Florence: Wandel met stadsgids door de stad!

Samuel Johnson (1709-1784), de Engelse dichter, essayist en literatuurcriticus zei ooit:

“Wie niet in Italië is geweest zal zich altijd bewust zijn van een soort minderwaardigheidscomplex, van niet hebben gezien wat men verwacht dat je hebt gezien”.

Vakantie Toscane - Stedentrip Florence
Deze uitspraak geldt zeker ook voor Florence, als een van Italië’ s belangrijke toeristische trekpleisters. Florence, de hoofdstad van Toscane, de bakermat van de renaissance en thuisbasis van een fantastische kunstcollectie. Cultuur, kunst, mode, tuinen, gastronomie, nachtleven, shopping; Florence heeft zoveel te bieden dat niemand zich in deze prachtige stad zal vervelen. Een bezoek aan Florence hoort thuis op uw must-see lijstje, als stedentrip Florence of tijdens uw vakantie in Toscane. 

Maak uw stedentrip Florence nog leuker
Florence heeft een vrij compact historisch centrum en is bij uitstek geschikt voor een stadswandeling,
een leuke activiteit bijvoorbeeld tijdens uw stedentrip Florence. Nu kunt u dat natuurlijk doen op de bonnefooi of met een boekje maar het is zoveel leuker om dit te doen onder begeleiding van een stadsgids. Verken de stad met een ‘local’, iemand die de stad kent maar wel uw eigen taal spreekt. Die u details kan vertellen die u zelf als niet kenner en niet inwoner over het hoofd ziet, die uw vragen kan beantwoorden, die verrassende anekdotes kan vertellen over de stad, de gewoonten en lokale producten. Wij kennen zo iemand en laten u graag met haar kennismaken. Karin Werker is na haar studie klassieke talen in Nijmegen naar Italië vertrokken en woont sinds 1991 in Florence waar zij officieel stadsgids is. Karin leidt u op boeiende en enthousiaste wijze door Florence, waarbij zij u veel kan vertellen over de kunst, cultuur en geschiedenis van Florence.

Stadstoer Florence op maat
Karin geeft rondleidingen op maat, dat wil zeggen dat zij ze afstemt op uw wensen en ideeën. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een algemene rondleiding, een rondleiding met Michelangelo als rode draad of een verrassingsrondleiding door onbekend Florence. Het is ook mogelijk om met Karin een fietstocht door Florence te maken, een mooie manier om Florence te beleven. Uiteraard kent zij ook de leukste restaurantjes en terrasjes waar het fijn is om een stop te maken. Karin heeft een eigen site, via welke u met haar in contact kan komen. Uiteraard kunnen wij ook een rondleiding met Karin Werker voor u regelen, mail ons met uw wensen via toscane@tritt.nl. Wij doen u graag suggesties voor uw vakantie in Toscane of stedentrip Florence. 

Karin Werker
website: www.rondleidingflorence.nl
Via facebook: https://www.facebook.com/Rondleiding-in-Florence-917417068291096/

 

Tijdens het toeristenseizoen plaatsen wij op regelmatige basis een blog van Karin op onze website, onder de noemer ‘Beleef Florence’, waarin zij vertelt over bijzondere ins en outs van Florence. 

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044