Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Wijndomeinen in Toscane

Vakantie Toscane vieren op een wijndomein!

Wijndomeinen in toscane

Toscane is beroemd over de hele wereld voor zijn buitengewone combinatie van natuurlijke schoonheid en grote culturele erfgoed. Het culturele erfgoed bestaat uit een ongelooflijk aantal kunstwerken afkomstig uit de Etruskische tijd,  de Renaissance en de barok tot aan de 20e eeuw. Het is de prachtige ontdekking van deze werken in hun natuurlijke omgeving, te midden van een gastvrije bevolking en het beroemde Toscaanse landschap dat bij veel mensen so geliefd is en wordt bewonderd.

Maar Toscane heeft vele gezichten, die niet allen bekend zijn bij het grote publiek en buiten de bekende toeristische gebieden.
Het is een land van bergen, heuvels en bossen, maar heeft ook de zee, eilanden, natuurparken, beschermde gebieden, wijnkelders en olie persen, maar ook van kastelen, kerken, geschiedenis, tradities en vele andere dingen.......

Tuscan Wine trails - wijnroutes door geheel Toscane die u kennis laten maken met de smaken van Toscane: de lokale wijnen en olijfolie
Het is een complete en unieke ervaring van contact en ontmoeting met het land en zijn mensen, in een netwerk van routes met de mooiste gerechten en wijnen. 

Naast de provincies in de regio Toscane zijn er ook gebieden of streken, waar bekende wijnen vandaan komen zoals b.v. de Chianti of de Casentino. De gebiedsindeling van Toscane vind je hieronder terug op het kaartje. En hiernaast een selectie van onze agriturismo locaties waar fantatische locale wijnen worden gemaakt. Een waar paradijs voor de wijnliefhebbers.

 

Vakantie Toscane met de gebieden

© 2000 - 2023 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044