Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Agriturismo - het landleven in Toscane

Genieten van het landleven in Toscane; de rust van het platteland, de vergezichten over het landschap, de wijn, de Toscaanse keuken, verkoeling in het zwembad en een relaxed familieleven.

Agriturismo in Toscane

Wilt u van het échte Toscane proeven? Logeren tussen de wijn- en olijfgaarden, heerlijk eten en als het even kan genieten van een prachtig uitzicht? Verblijf dan op een agriturismo. U huurt via Tritt een kamer, appartement of een vakantiewoning op een boerderij en proeft zo van het authentieke Italiaanse plattelandsleven. 

Het landleven van Toscane

Agriturismi in Toscane worden steeds populairder. Dat is niet voor niets, want tijdens uw verblijf op een agriturismo komt u helemaal tot rust. Een vakantie op een agriturismo staat in het teken van beleving. Voorop staat ontspanning, ruimte en een prachtig uitzicht. Ook geniet u van de Toscaanse keuken, veelal aan de keukentafel van de agriturismo. 

Een echte agriturismo

De echte agriturismo herkent men in de eerste plaats aan het operationeel zijn van het agrarische bedrijf. Er worden dus echt druiven verbouwd voor de wijnoogst en olijven geplukt om uiteindelijk olijfolie te verkrijgen. Bijzonder, want zo ziet u hoe deze producten gemaakt worden. Meer weten? Bekijk onze beleef Toscane pagina over agriturismo.

Toscaanse gastvrijheid

Als u logeert op een agriturismo, is dat meer dan logeren bij de boer. Het is een deel uitmaken van een Italiaanse familie. Het leuke van agriturismi is dat het veelal familiebedrijven zijn. De gastvrijheid van de families speelt een belangrijke rol in het Toscaanse belevingsgevoel. U zult versteld staan van de hartelijkheid van de Italianen. 

Leuke activiteiten op een agriturismo Toscane

Tijdens uw verblijf op een agriturismo kunt u regelmatig deelnemen aan leuke activiteiten. Vaak worden er kooklessen aangeboden, zodat u ook thuis de Italiaanse lekkernijen op tafel kunt zetten. Ook kunt u wijnproeven bij agriturismi waar wijn wordt verbouwd, of meedoen aan een rondleiding door het gebied.

Ook zin gekregen in logeren op een agriturismo in Toscane? 

Een Toscane agriturismo of vakantiehuis bestaat in alle soorten en maten. Van eenvoudig tot luxe, van kleinschalig tot uitgebreid. Tritt heeft de mooiste agriturismi op een rijtje gezet.

Komt u er niet uit? Bel ons gerust of stel uw vraag per mail. Wij helpen u graag met het vinden van uw gewenste plekje in Toscane.

© 2000 - 2021 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48