Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

5x Budgetvriendelijk vakantie in Toscane

Ben je op zoek naar een geschikt vakantieadres in Toscane voor deze zomer maar heb je geen zin of mogelijkheden om hier je hele vakantiebudget aan uit te geven, lees dan ons blog met 5 tips voor schappelijk geprijsde vakantiewoningen in Toscane.

5x Budgetvriendelijk vakantie in Toscane

Prachtige vakantiewoningen hebben we in ons Toscane programma met allerlei luxe waar het heerlijk vertoeven is en je optimaal vakantie kunt vieren zonder veel gedoe.

Ben je op zoek naar een geschikt vakantieadres in Toscane voor deze zomer maar heb je juist geen zin of mogelijkheden om hier je hele vakantiebudget aan uit te geven dan zijn de volgende vakantiewoningen misschien interessant voor je. Verwacht geen design interieur of state of the art apparatuur en goed gevulde keukens maar wel gewoon prima vakantiehuizen met een zwembad voor schappelijke prijzen, op leuke plekken.

Vakantie Toscane kust - Villa Lupaia

Lupaia is een leuke vakantiewoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers, geschikt voor maximaal 10 personen. Het heeft een privé zwembad, niet al te groot maar goed genoeg om lekker in af te koelen of een balspelletje in te spelen. Het huis ligt op 1 km van Castellina Marittima, een klein dorp met restaurantje, pizzeria en bar, maar 17 km van het strand en Pisa ligt op 61 km. Er liggen diverse leuke plaatsen in de omgeving, genoeg te doen hier dus. Ben je met  een groep of wil je voor je gezin graag een betaalbaar vrijstaand huis dan kun je hier prima verblijven. Het huis is nog vrij in augustus voor een huurprijs van Euro 2055 per week, vanaf 24 augustus zelfs slechts Euro 910 per week.



  

Vakantie Toscane binnenland - Villa Poggioni

Villa Poggioni is ook een vrijstaand huis voor max. 7 personen, maar gelegen in een heel ander deel van Toscane, nl. in de regio Cortona. Je kunt hiervandaan zowel Toscane als Umbrie verkennen. Cortona, een van de mooiste stadjes van Toscane ligt op 20 km (35 min. rijden), Gubbio een van de oudste middeleeuwse stadjes van Italie (volgens de Italianen) ligt op 52 km. Beiden zijn natuurlijk absoluut een bezoek waard. Het meer van Trasimeno ligt op 35 km, je kunt er een bootje huren en een heerlijk dagje op het water doorbrengen. Rondom het meer liggen tal van leuke plaatsjes zoals Castiglione del Lago en Passignano sul Trasimeno. Bezoek met een ferry twee eilandjes die in het meer liggen t.w. Isola Maggiore en Isola Polvese. Het huis is helemaal gerenoveerd en van binnen modern afgewerkt en schoon. Buiten wacht een fijn zwembad op je met een prachtig uitzicht, heerlijk relaxen hier! Je kunt dit huis nog boeken tot 27 juli en na 17 augustus voor Euro 1850 per week.



  

Vakantie Toscane binnenland - Agriturismo Pomarance

Zou je wel eens op een agriturismo willen verblijven dan is deze in Pomarance misschien een goed idee.  Deze familie-agriturismo met biologisch restaurant wordt gerund door de zussen Monica en Simona. Je kunt hiervandaan diverse trips maken met een uurtje rijden want de agriturismo Pomarance ligt op 25 km van Volterra, op 54 km van San Gimignano en op 45 km van de Toscaanse kust. Het is een prachtig gebied om te paardrijden, fietsen en te wandelen. De manege ligt 1 kilometer verderop. Er worden elke dag paardrij excursies georganiseerd die langs de agriturismo gaan.  Mountainbikeroutes en wandelroutes starten ook direct vanaf de agriturismo. Monica en Simona organiseren zelf bij voldoende interesse een bijzondere wandelexcursie door het aangrenzende natuurreservaat, inclusief een zwemstop in een rivier! De agriturismo bestaat uit 2 landhuizen op ca. 800m van elkaar liggen, met elk een zwembad. Een van de zwembaden is verwarmd. Dus ook nog eens leuk voor de meivakantie!

Er zijn nog verschillende appartementen vrij in juli en augustus, een driekamerappartement met 2 slaapkamers kost in deze periode Euro 730 a Euro 840 per week.



  

Vakantie Toscane omgeving Pisa - Capannoli Vakantiepark

Reis je met kinderen, die prima op een slaapbank kunnen slapen dan kun je ook voordeliger uit zijn door een tweekamerappartement te boeken met 1 slaapkamer i.p.v. 2 slaapkamers.

Een aanrader voor een familievriendelijke plek is Capannoli Vakantiepark. Een kleinschalig vakantiepark met 9 appartementen  in het natuurgebied van de Alta Val d' Era - de hoge vallei van de rivier de Era. De appartementen hebben een mooie ligging met een 360° panoramisch uitzicht. Er zijn diverse faciliteiten waaronder een zwembad met kinderbad, tennisbaan en een restaurant - pizzeria.

Capannoli ligt op slechts 30 km van Pisa, waar je natuurlijk de toren moet bezoeken. Ook een dag naar de kust kan hiervandaan goed, want die ligt op een half uurtje rijden.

De appartementen liggen om het zwembad en apart kinderbad heen, dus je hebt altijd zicht op het zwembad. In het restaurant wordt rekening gehouden met de kinderen want voor hen worden speciale porties samengesteld met kindermenu. 

Een tweekamerappartement kost in juli en augustus Euro 840 per week, incl. Wifi, airco, babybed en kinderstoel.



  

Vakantie Toscane kust - Agriturismo Le Badie 

Een schappelijk geprijsde agriturismo niet ver van de kust bij Cecina is Le Badie. Hoeft het allemaal niet zo druk te zijn, dan is dit een prima keuze. Le Badie is een oude boerenhoeve met 4 appartementen, op slechts 20 minuten van de kust. De drukte kun je opzoeken, hier is het heerlijk rustig. De grote, volledig omheinde tuin van de agriturismo beschikt over een zwembad, speeltoestel, klimboom en bovenal een waanzinnig uitzicht! Behalve dagjes naar het strand, kun je hier wandelen in het bos, fietsen, of rij naar Piombino en pak de ferry naar Elba, superleuke dagtocht.

Een driekamerappartement kost Euro 850 per week, dit is incl. airco, babybed/kinderstoel.

  

Interesse in deze vakantieplekjes onder de zon in Toscane? Kies een passende datum en boek nu!

Je kunt ons ook mailen met jouw wensen en dan gaan we op zoek naar passende suggesties voor een fijne vakantie in Toscane, toscane@tritt.nl

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044