Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Agriturismo op Sardinië, Italiaans ontspannen!

Steeds meer Nederlanders brengen hun vakantie in een agriturismo door, maar waarom eigenlijk?

Agriturismo op Sardinië, Italiaans ontspannen!

Een agriturismo is voor velen de ideale type accommodatie! U ervaart een luxe en een typisch Italiaanse vakantie, genieten! Maar wat is een agriturismo en waarom is dat ook geschikt voor u?

Agriturismo op Sardinië, waarom?

Steeds meer mensen brengen hun vakantie door in een agriturismo, dit bevalt vaak zo goed dat zij graag meerdere vakanties in een agriturismo doorbrengen. Óók u ontspant en geniet gegarandeerd in een agriturismo! Maar voordat u leest waarom een agriturismo voor u geschikt is, willen wij graag duidelijk maken wat een agriturismo precies is.

Als u klaar bent met het lezen van de blog, bekijk dan eens onze 'Agriturismo Sardinië'-pagina.

Agriturismo, wat is dat?

Een simpele beschrijving van een agriturismo is als volgt: Een boerderij dat naast haar eigen landbouw activiteiten functioneert als overnachtingsfaciliteit. U overnacht dus op een boerderij! Het zijn verschillende soorten faciliteiten waar u kunt overnachten, zo kunt u overnachten in een appartement, villa of een vakantiewoning.

Het woord agriturismo bestaat uit twee Italiaanse woorden, namelijk: ‘agriculture’ (agricultuur) en ‘turismo’ (toerisme). Luxe en comfort zijn waarschijnlijk niet de eerste woorden die u met een boerderij en agricultuur associeert, maar niets is minder waar. Kijk maar eens naar de twee onderstaande foto’s van geweldige agriturismo’s uit ons aanbod.

Agriturismo Sardinië Zwembad

Agriturismo Sardinië

Om meer informatie en foto’s te bekijken over een agriturismo, klikt u hier en om een andere agriturismo te bekijken klikt u hier.

Agriturismo’s (of agriturismi) zijn al een gehele tijd erg in trek in Italië en worden tegenwoordig ook steeds meer geboekt door Nederlanders, maar waarom boeken zij eigenlijk een agriturismo?

Waarom een agriturismo?

Er zijn verscheidene redenen waarom een agriturismo de ideale type accommodatie is. De eerste (en wellicht de meest belangrijke) reden is simpelweg het feit dat een agriturismo typisch iets Italiaans is en men zo een echte Italiaanse vakantie ervaart. U geniet tijdens uw vakantie in een Sardijnse agriturismo van de enorme gastvrijheid van de bevolking, de tradities en de Italiaanse en Sardijnse cultuur!

Naast het feit dat u een typisch Italiaanse en Sardijnse vakantie beleeft, ligt een agriturismo vaak gelegen in de mooiste gebieden. Veel boerderijen hebben een enorm stuk vruchtbaar grond en ze liggen in open gebieden met mooie uitzichten, waardoor u nóg beter kunt genieten!

Agriturismo, voor wie is dat?

Simpel; Voor iedereen! Ongeacht uw type vakantie, zoals strand-, fiets- of reisvakantie, en uw gezelschap, bijvoorbeeld alleen, met uw partner of met uw partner plus uw kinderen.

De prachtige omgeving is voor u (en uw partner) een ideale omgeving om te ontspannen en mocht u kinderen hebben, zij vermaken zich prima met de leuke activiteiten op het grote stuk grond van de agriturismo. Ook beschikken veel agriturismo’s over een mooi zwembad waar iedereen van kan genieten.

Een ander groot voordeel van een agriturismo; u hoeft u geen zorgen te maken over het eten! Er wordt vaak gekookt door de vrouw des huizes met locale produkten van eigen bodem. U proeft en ervaart dus de echte Sardijnse keuken en die is heerlijk! Het scheelt voor u dat u zelf niet hoeft te koken, maar ook de kinderen vinden vaak de Sardijnse keuken super lekker!

Vindt uw agriturismo op Sardinie!

Agriturismo’s zijn er voor ieder type vakantie, elk aantal vakantiegangers en natuurlijk voor iedere tijd van het jaar! Wij willen graag dat u een leuke vakantie hebt. Een nette, comfortabele en goede accommodatie is zeker een goed begin voor een leuke vakantie. Vandaar dat u bij ons alleen de beste agriturismo’s vindt! Iedere accommodatie is immers persoonlijk gekeurd, om er zeker van te zijn dat het de juiste accommodaties zijn.

Bekijk onze agriturismo’s hier!

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044