Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Huurauto; de voordelen en tips!

Wil jij tijdens je vakantie gemakkelijk van de luchthaven naar je accommodatie? En wil je zorgeloos de leukste plekjes in de omgeving ontdekken? Dan biedt een huurauto de perfecte uitkomst! In deze blog noemen we de voordelen en geven we een aantal praktische tips!

Huurauto; de voordelen en tips!

Wil jij tijdens je vakantie gemakkelijk van de luchthaven naar je accommodatie? En wil je zorgeloos de leukste plekjes in de omgeving ontdekken? Dan biedt een huurauto de perfecte uitkomst! In deze blog noemen we de voordelen en geven we een aantal praktische tips! Met een huurauto kan je op je eigen tempo de leukste plekken ontdekken. Wil je een autorondreis maken op Sardinië of ga je voor een strandvakantie? Een huurauto maakt elke vakantie compleet!

Vrij & Flexibel

Met je eigen huurauto kan je gaan en staan waar je wilt en dat is volgens ons hét grootste voordeel van een huurauto. Je rijdt eenvoudig naar authentieke dorpjes en de mooiste stranden. Je kan zelf rondtoeren en stoppen waar jij wilt. Met een huurauto kom je op plekken waar je anders niet zou komen. Daarnaast geldt dat het de snelste weg van A naar B is.

 

Besparen


Met je eigen huurauto zou je zo maar eens veel geld kunnen besparen tijdens je vakantie, zeker als je van plan bent om diverse excursies te maken. Reken maar uit drie excursies voor een gezin van vier kosten al snel meer dan 500 euro, terwijl een huurauto gemiddeld Euro 350,- per week kost. 

Daarnaast bespaar je veel geld door je huurauto vooraf te reserveren. Regel je vanuit Nederland je huurauto dan is de kans groot dat je voor een hele week dezelfde prijs betaalt als voor een paar dagen ter plaatse. Bij vliegtickets is het net zo, hoe langer je wacht met boeken hoe duurder het ticket.

Tip top 10

  • Huren gaat per 24h:  Stem je ophaal-, en inlevertijden dus zo goed mogelijk op elkaar af.
  • Kinderzitje en stoelverhoger: vergeet niet je kinderzitje of stoelverhoger bij te boeken.
  • Handig voor onderweg; vergeet je TomTom of navigatie app en autooplader niet.
  • Vergelijk de verhuurlocaties: het aanbod op verschillende ophaallocaties vergelijken kan voordelig uitpakken (€).
  • Tankregeling: haal je de auto met een volle tank op dan breng je hem ook met een volle tank terug.
  • Controleer je huurauto: zorg dat alle schade die al op de auto aanwezig is op het contract wordt bijgeschreven.
  • Vertraging: geef je vluchtnummer door bij de boeking, bel daarnaast met de lokale verhuurder bij vertraging.
  • Adresaflevering: wil je voor slechts een paar dagen een auto huren? Bij Sunnycars kan je de huurauto bij de accommodatie laten afleveren.
  • Rondreis: Het is bij veel verhuurbedrijven mogelijk om de auto op te halen op locatie A en in te leveren op locatie B.
  • Onverharde wegen: kijk of de weg een officeel wegnummer heeft, alleen dan ben je verzekerd.

Sunnycars

Wij raden je aan om vooraf een huurauto te regelen bij Sunnycars. Naast bovengenoemde voordelen weet je zeker dat je bij Sunnycars niet voor onverwachtte kosten komt te staan. Sunnycars biedt namelijk een alles in één pakket. Hierbij is alles inbegrepen zoals een wa/ba- verzekering tot 7,5  miljoen Euro, ongelimiteerd aantal kilometers, terugbetaling van het eigen risico en dekking glas-, banden-, bodem- en dakschade. Mocht er onderweg bovendien toch iets gebeuren dan staan de nederlandssprekende autohuurexperts 24/7 voor je klaar. All-in is ook écht all-in. 

 

 

Wil je meer informatie over autohuur op Sardinië óf wil jij een huurauto reserveren? Dat kan gemakkelijk via onze site, of mail naar sardinie@tritt.nl

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044