Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Italië in het klein in Amsterdam

Dol op Italië en nog geen plannen voor het laatste weekend van januari? Kom dan naar Little Italy - Taste & Travel op 27, 28 en 29 januari in de Westergasfabriek te Amsterdam. Dé beurs voor Italië liefhebbers!

Italië in het klein in Amsterdam

Beurs Little Italy - Westergasfabriek Amsterdam 

Het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam wordt eind volgende maand voor drie dagen omgetoverd tot een klein stukje Italië tijdens Little Italy. Het is de tweede keer dat dit evenement, dat geheel in het teken staat van het laarsvormige land, hier plaatsvindt. Eten, drinken, reis inspiratie en muziek: Het is er allemaal te vinden. En uiteraard zijn wij zelf ook van de partij. Bezoek zeker onze desk want je kunt er kans maken op een verblijf in Toscane! Onderstaand een paar tips voor deze 2017 editie. 

Chef’s Table

De bekende Italiaanse chef Emiliano Lombardelli verruilt voor drie dagen zijn restaurant in Porto Santo Stefano, Grosseto -Toscane voor Amsterdam. Tijdens Little Italy kookt hij de sterren van de hemel en kun je zijn gloednieuwe kookboek Con Gusto persoonlijk door hem laten signeren. Een eenmalige kans.

Ontbijtconcert

De operazangeres Laurien zingt je op 29 januari letterlijk wakker met Italiaanse aria’s tijdens een speciaal ontbijtconcert. Uiteraard is dat ontbijt op en top Italiaans, met zoete broodjes, taart en een sterke bak koffie. Voor dit bijzondere concert is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus het is aan te raden om vooraf een kaartje te bestellen.

De Wijze Wijnvrouwen

Esmee Langereis en Gabrielle Salvatore schrijven onder de naam de Wijze Wijnvrouwen voor het blad De Smaak van Italië. Tijdens Little Italy introduceren ze je graag in de wereld van de Italiaanse wijn. Ontdek hier jouw persoonlijke favoriet én het verhaal erachter.

Shoppen

Little Italy kent zowel een food market als een book market. De lekkerste Italiaanse delicatessen neem je dus zo mee naar huis en ook die reisgids voor je komende vakantie vind je hier zonder problemen.

Reisinspiratie

Zin om komend voorjaar of komende zomer naar Italië te gaan, maar nog geen idee waarheen precies? Tijdens Little Italy vind je alle informatie die je nodig hebt, overzichtelijk gerangschikt per regio. Uiteraard zijn wij als Tritt hier ook vertegenwoordigd. Heb je dus een vraag voor ons of wil je ons een keer persoonlijk ontmoeten, kom dan vooral naar onze stand zodat we kennis kunnen maken en je alles kunnen vertellen over de mooiste plekjes in Toscane (......en Sardinië)!

Little Italy vindt plaats van 27 tot en met 29 januari in Amsterdam. Kaarten kosten 15 euro aan de kassa, maar er is een korting van 2,50 voor vroegboekers via internet. Bestel je online, dan krijg je bovendien het tweede bioscoopkaartje voor de film Fai Bei Sogni gratis. Graag tot ziens tijdens Little Italy!

Little Italy, Taste

&

Travel


27, 28 en 29 januari 2017


Westergasfabriek
Haarlemmerweg 8E
1014 BE  Amsterdam

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044