Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Ren je de blubber: Inferno - The Italian Mud run

Modder- en obstakelraces zijn hot. Dit fitness fenomeen is ontstaan in Amerika en Engeland en inmiddels ook in Nederland èn Italië zeer populair. Op 7 mei vind de derde editie plaats van de "Inferno" (de hel), de enige echte Mudrun in Toscane!

Ren je de blubber: Inferno - The Italian Mud run

Modder- en obstakelraces zijn hot. Dit fitness fenomeen is ontstaan in Amerika en Engeland en inmiddels ook in Nederland èn Italië zeer populair. Het is een sport waarbij de deelnemers een parcours afleggen vol met obstakels en modder. De obstakels houden onder andere in klimmen over muren, kruipen onder lage obstakels door of door modderige greppels, waden of zwemmen door waterpoelen en riviertjes, touwklimmen en zware objecten sjouwen. Kortom je uithoudingsvermogen testen, afzien en lol hebben!  Vaak zijn er verschillende afstanden te lopen met verschillende moeilijkheidsgraden. Het gaat bij deze races niet om het winnen maar om het meedoen, de finish halen en elkaar helpen waar nodig. Je kunt als team inschrijven maar ook individueel deelnemen aan de races. Een gedeelte van de inschrijfkosten gaat vaak naar een goed doel. 

Bent u in Toscane op vakantie en heeft u zin in zo’n uitdaging?

Op 7 mei vindt de derde editie plaats van de “Inferno” (de hel), de eerste Mudrun in Toscane!                                 De Inferno Mudrun wordt gehouden in het plaatsje Cenaia in de regio Pisa.

Het af te leggen ‘helse’ parcours van de Inferno is 12 km en bestaat uit natuurlijke en kunstmatig aangelegde obstakels en natuurlijk modder. Voor de deelnemers zijn er douches, verfrissingen en een leuke goodiebag.  Het gaat niet om het winnen maar om het deelnemen, iedereen die de finish haalt, wint!

    

De start is om 13.00 uur. Individuele inschrijvingen zijn nog mogelijk ad Euro 50,00 p.p. (na 1 mei, vroege inschrijving is goedkoper). Mocht je deze editie missen, volgend jaar komt er ongetwijfeld een vierde editie van de “Inferno”. 

Tritt heeft leuke accommodaties in de buurt van Pisa, klik hier voor ons aanbod

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044