Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Autorondreis door Sardinië

Een autorondreis door Sardinië betekent optimaal kennismaken met de verschillende streken, landschappen, tradities en gastronomie die het eiland te bieden heeft. In uw eigen tempo en met het gemak van uw eigen (huur) auto. Ontdek Sardinië met Tritt. 

Autorondreis Sardinië

Een autorondreis door Sardinië betekent kennismaken met de geheel eigen cultuur en diepgewortelde tradities van een van de mooiste eilanden in de Middellandse zee; genieten aan de prachtige stranden; proeven van de Sardijnse gastronomie; slenteren door dromerige stadjes; wandelen in de ongerepte natuur; verblijven in afwisselende accommodaties. U kiest de gewenste accommodaties in de verschillende regio's van Sardinië en gaat op pad met een route en tips van uw Sardinië specialist. 

Onderstaand onze zorgvuldig geselecteerde B&B's en agriturismi voor uw autorondreis. De accommodaties bieden zowel kamers als appartementen, veelal een zwembad en restaurant voor het ontbijt en eventueel ook diner. Minimum verblijf is 2/3 nachten per accommodatie. Mail ons uw keuze en aanvullende wensen door en wij sturen u z.s.m. een prijsvoorstel en boekingsformulier. 

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044