Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vakantie Umbrië

Op naar het groene hart van Italië? In Umbrië vind je de meest adembenemende landschappen, van uitgestrekte wijngaard tot glooiende heuvels. Maar er is meer: als jij op vakantie gaat naar Umbrië en logeert in een heerlijk eigen vakantiehuis, zul jij je geen moment hoeven te vervelen!

Mooie natuur, cultuur en lekker eten: Umbrië heeft het allemaal!

Umbrië is een nog onontdekte parel in het dolce Italië. Deze streek in het midden van Italië wordt nog niet zo druk bezocht als bijvoorbeeld de populaire buurman Toscane, maar is er echt niet minder mooi op. Denk je aan Umbrië, dan denk je aan glooiende heuvels, uitgestrekte wijn- en olijfgaarden, akkers vol tarwe. Umbrië wordt niet voor niets het groene hart van Italië genoemd! Maar ook buiten de adembenemende landschappen is er genoeg te beleven in deze streek. Als jij op vakantie gaat naar Umbrië en logeert in een heerlijk eigen vakantiehuis, zul jij je geen moment hoeven te vervelen.

Je vakantie in Umbrië

Naast de prachtige natuur, barst het in Umbrië van de pittoreske Middeleeuwse stadjes. Zeker zien: Assisi, een bedevaartplaats waar men de heilige Grancicus van Assisi eert. Natuurlijk bezoek je ook de hoofdstad van Umbrië, Perugia, waar veel studenten wonen. Dat geeft een gezellige, gemoedelijke sfeer - en doet het uitgaansleven in de stad ook heel goed. Het bruist in Perugia! Als je toch meer de rust wilt opzoeken, raden we je aan om de Monte Cucco te bezoeken, waar je vanaf de top een fantastisch uitzicht hebt over de streek. Of rol je handdoek uit bij Lago Trasimeno, waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en andere watersporten kunt doen. Honger gekregen? De beroemdste hoofdpersoon in de Umbrische keuken is de truffel. Die vind je dus ook regelmatig terug op de menukaart - gegarandeerd smullen, dus. In deze streek geniet je van verse ingrediënten en de meest heerlijke pasta’s. Mooie natuur, cultuur en lekker eten: Umbrië heeft het allemaal!

Een heerlijk eigen vakantiehuis

Wat dacht je van een eigen plek in Umbrië, waar je met volle teugen van je vakantie kunt genieten? Bij zo’n fijne streek hoort natuurlijk ook een fijne accommodatie. Tritt - Case in Italia heeft een selectie van de mooiste (vrijstaande) vakantiehuizen in deze streek. Of je nu graag gebruik wil maken van een privé zwembad, of een grote keuken erg belangrijk vindt: we denken graag met je mee en gaan samen op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor je tijd in Umbrië. Kom je met je partner, de hele familie of je vriendengroep? Het maakt niet uit, want in onze vakantiehuizen is altijd genoeg plek. Voor je het weet proost je met die heerlijke Italiaanse wijn op de beste vakantie ooit.

Een unieke plek in Italië

Bij Tritt - Case in Italia boek jij een vakantiehuis op een unieke plek: we gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. De Italiaanse vakantiehuizen die we verhuren hebben een verhaal: onze specialiasten kennen de regio als geen ander en hebben de leukste tips voor tripjes in de omgeving. Geen massatoerisme, dus, maar een eigen vakantiehuis waar je in alle rust van je vakantie in Italië genieten met vrienden of familie.

Wij helpen je graag!

Hulp nodig met het vinden van een appartement, een vakantiehuis of een agriturismo in Italië? Wij helpen natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044