Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Sardinie - Het Italiaanse dorp: Ollolai!

Je kon er deze zomer niet omheen; Het Italiaanse dorp Ollolai! In dit reality programma van RTL 4 kregen vijf stellen de kans om voor slechts één euro een vervallen huis te kopen in het Sardijnse dorp Ollolai.

Sardinie - Het Italiaanse dorp: Ollolai!

Als tegenprestatie dienden de stellen het huis op te knappen én een steentje bij te dragen aan de lokale economie. Ga jij nazomeren op Sardinië en wil je naast de prachtige stranden wat meer zien van Sardinië? Breng dan een bezoekje aan Ollolai.

Barbagia in Piazza

Het dorp Ollolai is een gevestigd op een heuvel in de provincie Nuoro. Het dorp telt ruim 1500 inwoners en is omgeven door prachtige natuur. Verblijf je op 30 september in Sardinië, breng dan zeker een bezoek aan het Barbagia in Piazza. Dit is het eerste foodtruck festival in Ollolai, georganiseerd door Brenda en Diederik, een van de koppels uit het RTL4 programma ‘Het Italiaanse dorp: Ollolai’! Het centrale plein van Ollolai verandert die dag in een groot en gezellig terras. Overal om het plein heen staan verschillende foodtrucks uit Nederland en België, maar uiteraard ook foodtrucks met lokale Sardijnse specialiteiten en in het bijzonder die van Ollolai. Bezoekers kunnen genieten van lekker eten en drinken, vergezeld door fijne muziek. Door de mix van verschillende soorten eten en drinken is er voor ieder wat wils. "Speel op safe door te gaan voor de bekende lokale delicatessen of doe eens gek met smaken die je nog niet eerder geproefd hebt"!
 

Reality Tour ‘Casa 1 Euro, Ollolai’

Ben je op 30 september niet op Sardinië, wees dan niet getreurd want ook op andere data kan jij kennis maken met Het Italiaanse dorp Ollolai! Iedere woensdag en zondag wordt er een Reality wandel Tour georganiseerd door het Italiaanse dorp. Tijdens deze wandeltour wordt een heerlijke lunch verzorgd en bezoek je onder andere alle hoogtepunten uit het TV-programma ‘Het Italiaanse dorp: Ollolai’.  Wil je een bezoek brengen aan Ollolai, hou er dan rekening mee dat het bijvoorbeeld vanaf de stranden van San Theodoro (waar Tritt diverse accommodaties aanbiedt) ongeveer anderhalf uur rijden is naar Ollolai. Maak er een gezellig dagje uit van en combineer een bezoek aan Ollolai met een bezoek aan Orgosolo. Dit Sardijnse dorp ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Ollolai. Orgosolo is bekend geworden om zijn vele muurschilderingen met historische en politieke betekenis, mooi om te zien. 

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044