Strandvakantie - Vakantiehuizen Toscaanse kust

Je vakantie doorbrengen in een villa of appartement vlakbij de Toscaanse kust in Italië? Dat kan!

De mooiste vakantiehuizen op korte afstand van de zee in Toscane vind je bij Tritt. Lees verder en kies jouw ideale plekje voor een heerlijke strandvakantie in Toscane!

De middellandse zee kust van Toscane in Italië is ruim 329 km lang en begint aan de noordkant bij de provincie Ligurië onder de bloemenriviera, ten noorden van Marina di Carrara en loopt aan de zuidkant over naar de provincie Lazio gelegen aan de Tyrrheense zee. Voor de kust liggen tal van eilanden waarvan Elba en Giglio de bekendste zijn samen met een van de grotere eilanden, Sardinië. Volop mogelijkheden om van een heerlijke strandvakantie te genieten. En vergeet niet dat het ook heerlijk vertoeven is op het strand in juni of september met gemiddelde termperaturen van 25ºC en een heerlijk rustig strand!

Of je nu verblijft in een agriturismo in Toscane of een vrijstaand vakantiehuis met privé zwembad, het strand ligt bij deze vakantiehuizen altijd niet verder dan maximaal 30 autominuten. Kies je favoriet uit onderstaande accommodaties:

© 2000 - 2018 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48 ·