Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Autotrein naar Italië

Bespaar kilometers rijden met de auto en kies voor een gedeelte van je reis naar Italië voor de autoslaaptrein, helaas niet uit Nederland maar er zijn mogelijkheden vanuit Duitsland naar Oostenrijk of naar Noord Italië.

Autotrein naar Italië

Attentie: Er is geen autoslaaptrein beschikbaar vanuit Nederland naar Italie. 

Sinds 2018 geen autoslaaptreinen meer vanuit Nederland naar Italie. Vanuit Duesseldorf in Duitsland naar Oostenrijk of Noord italie zijn er nog wel mogelijkheden en daarmee bespaar je dan toch een behoorlijk aantal kilometers autorijden. 

Hier stap je op de autotrein

Helaas rijden er vanaf Nederland geen autoslaaptreinen meer naar Italië. In het verleden was dit nog wel het geval. Als je toch graag een gedeelte van je route wilt afleggen in een autoslaaptrein, kun je opstappen in Duitsland.  Je kunt kiezen voor een traject vanaf Duesseldorf naar Verona, aangeboden door Urlaubs-Express (bezoek de site voor tarieven en reserveren). Vanaf Verona rijd je in bijvoorbeeld in ca. 3 uur naar Toscane.  Tritt bemiddelt niet in tickets voor de autoslaaptrein. 

Toscane vakantiehuis

Toscane vakantiehuis

Een stuk met de trein afleggen voor uw verblijf in Toscane is een goed plan. U geniet dan tijdens de treinreis van het landschap door Duitsland en de bergen van Oostenrijk. Als u van de trein afrijdt bent u al een aardig stuk op weg richting uw vakantiehuis in Toscane. Op onze website bij vakantiehuizen kunt u een keuze maken voor een vakantiehuis dat bij uw wensen past. U kunt selecteren op regio in Toscane, op type accommodatie zoals een agriturismo of een vrijstaande villa, op faciliteiten zoals bijvoorbeeld airco, restaurant of kinderbad. En komt u er helemaal niet uit neem dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvend advies.

Meer weten over treinreizen?

Wil je weten of je een gedeelte van je reis naar Italië met de autoslaaptrein kunt afleggen, kun je voor meer informatie terecht op de sites van de hierbovengenoemde aanbieder of google op autoslaaptrein. Op deze sites kun je ook de tarieven opvragen en/of je tickets boeken. Tritt bemiddelt hierin niet

Een vakantie in Toscane? Natuurlijk Tritt.nl.

© 2000 - 2021 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48