Autotrein naar Italië

Ontspannen reizen met de autoslaaptrein naar Toscane, Italië.

Autotrein naar Italië

Met de autotrein naar Italië
Lekker ontspannen naar het voorbij zoevende landschap staren, een dutje doen, een hapje eten, je snel verplaatsen én je auto bij je hebben? Dat klinkt als een droom voor reizigers! Maak dit scenario realiteit en ga voor een gedeelte met de autoslaaptrein naar Italië. Tritt zet graag alle informatie voor je op een rijtje.

Hier stap je op de autotrein
Helaas rijden er vanaf Nederland geen autoslaaptreinen meer naar Italië. In het verleden was dit nog wel het geval. Als je toch graag een gedeelte van je route wilt afleggen in de autoslaaptrein, kun je opstappen in Duitsland.  Je kunt kiezen voor het traject van Düsseldorf naar Innsbruck door mee te gaan met de Nightjet van ÖBB. Sinds 2018 wordt deze rit elke dag gereden. De opstap in Düsseldorf ligt op slechts twee uur rijden van Utrecht. Vanaf Innsbruck ben je in vijf à zes uur naar Toscane. Dat scheelt een hoop reistijd met de auto!

De voordelen
Zoals je eerder al las, biedt de autoslaaptrein vele voordelen. Naast dat de trein dagelijks rijdt, is er een goede verbinding met korte inchecktijden en prettige reistijden. Je kunt comfortabel reizen: je hebt een toilet en kunt zelfs douchen! Prettig, om te kunnen slapen, te genieten van het uitzicht of alvast inspiratie op te doen voor je tijd in Toscane.

Meer weten?
Als je een gedeelte van je reis naar Italië met de autoslaaptrein wilt afleggen, wil je precies weten hoe dat werkt. Kijk voor meer informatie op Treinreiswinkel. Op deze site kun je meteen je tickets boeken, zodat je meteen kunt genieten van je reis naar Italië!

Tritt helpt graag
Hulp nodig met het boeken van je rit met de autoslaaptrein naar Italië? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een vakantie in Toscane? Natuurlijk Tritt.nl.

© 2000 - 2018 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48 ·