Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Met de auto

Het lijkt een heel eind, maar wist u dat Italië heel goed aan te rijden is? Omdat Toscane in het noorden van Italië ligt, is bijvoorbeeld de afstand Utrecht - Florence slechts 1347 kilometer, bijna 200km dichterbij dan Barcelona. De reistijd bedraagt 13 uur, maar dan heeft u wel uw eigen auto bij u. Zo bespaart u de kosten van een huurauto.

Als u zelf gaat rijden, raden we u wel aan om een goede routekaart mee te nemen, of bijvoorbeeld een TomTom met Europese kaart. Ook is het verstandig lid te worden van RouteMobiel Pechhulp Europa of ANWB Wegenwacht met Europa Service, dan weet u zeker dat u tijdens de rit niet voor verrassingen komt te staan.

Vindt u het toch te ver om in één dag te rijden? Overweeg dan een tussenstop met hotelovernachting. Dan kunt u de volgende dag goed uitgerust verder reizen. Na reservering en betaling ontvangt u van ons een overzicht met een aantal adressen van hotels op route naar Toscane.  

Let op: onderweg kunt u tolwegen tegenkomen. Zorg daarom bij voorkeur dat u een creditcard bij u heeft; het alternatief is soms alleen met contact geld betalen. Met een creditcard kunt u gebruik maken van de speciale creditcard kassa, waar de rij vrijwel altijd veel korter is.