Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Villa Morello 95954

Mooi gelegen charmante cottage met zwembad op 20 km van Florence

Villa Morello 95954



Dit comfortabele vakantiehuis ligt aan de voeten van de Monte Morello, de hoogste berg in de Florentijnse vallei. Het huis ligt op een omheind terrein van ruim 80.000 m2 met bos, weiland, olijfbomen, cipressen en fruitbomen, een klein Toscaans paradijs. Als je aankomt word je al helemaal blij van het geweldige uitzicht. Behalve villa Morella ligt er op ca. 10 m nog een andere vrijstaande vakantievilla op het terrein. De villa’s delen alleen dezelfde toegangspoort maar hebben beiden een eigen terras, tuin en zwembad, welk zo zijn gesitueerd dat privacy gewaarborgd is.  

Villa Morello biedt 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geschikt voor 4 a 6 personen. Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen, door de bouw tegen een heuvel bieden beide verdiepingen toegang tot de tuin. Binnen word je verrast met een warm, origineel interieur. Door de grote ramen in de woonkamer met hoog plafond komt veel licht binnen, langs de hoge wand staat een boekenkast, er is een zithoek met open haard en een eethoek. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien zoals o.a. een vaatwasser en oven. Via een wenteltrap bereik je de tweepersoonsslaapkamer die in open verbinding staat met de woonkamer. De slaapkamer heeft een aangrenzende badkamer met bad en douche. De tweede slaapkamer is via de eerste slaapkamer te bereiken maar ook via een eigen entree vanaf buiten. Beide slaapkamers zijn van elkaar te scheiden door een dubbele deur. De tweede slaapkamer heeft een studio opstelling, behalve een tweepersoonsbed is de ruimte voorzien van een tweepersoonsslaapbank, een kleine tafel,  een kitchenette en een kleine ruimte met toilet, wastafel en handdouche.

Buiten zijn er overal heerlijke plekjes om te relaxen. Er is een groot terras aan het huis met een grasveld en hangmat en er is een terras met pergola. 

Iets naar beneden is de plek waar recent een bovengronds zwembad is geplaatst van 9 x 3m, met een diepte van 1,35m, ingebouwd met een houten zonneterras. Je geniet hier overal van een fantastisch uitzicht over de vallei. 

Heerlijke plek voor een romantische vakantie of voor een klein gezin, met Florence min of meer aan je voeten.  

Verder lezen


Airconditioning
Barbecue
Hond welkom
Vaatwasser
Wasmachine
Wifi
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



Vakantiehuis Florence voor 4 | Tritt.nl
(Klik voor meer foto's)
Villa Morello
2 Slaapkamers
2 Badkamers
Max 6 Personen
BG
90m2

Begane grond: woonkamer met zithoek, tv, open haard en eethoek; wenteltrap naar de slaapvide; keuken met 4-pitskookplaat (2 gas en 2 elektrisch), koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser; badkamer met massage douche, toilet; wasruimte met wasmachine en droger. 
Verdieping: slaapvide met tweepersoonsbed; ensuite badkamer met bad en toilet; tweede slaapkamer, ook te betreden van buitenaf, met tweepersoonsbed, tweepersoonsslaapbank en kitchenette met 2-pitskookplaat; toiletruimte met toilet en wastafel. 

Airconditioning
Barbecue zone
Dichtstbijzijnde dorp: Sesto Fiorentino 8km
Diner op aanvraag
Kok aan huis mogelijk op aanvraag
Ontbijt op aanvraag
Privé Zwembad - afm.:9m x 3m, diepte 1,35m, geopend van 15.04 tot 15.10 (weersafhankelijk)
Restaurant op 3 km
Rustig gelegen met panoramisch uitzicht
Wasmachine
2 slaapkamers / 2 badkamers

Het vakantiehuis ligt vlakbij het Natuurpark van Monte Morello. De Monte Morello is de enige berg in de Florentijnse vallei en is verdeeld over de gemeenten Sesto Fiorentino, Calenzano en Vaglia. Met 934m is de hoogste top de Poggio all’Aia.

Het gebied is erg geliefd bij wandelaars en inwoners van Florence, het ligt dicht bij de stad en met ca. 20 minuten zit je al in de frisse berglucht. Er zijn tal van goed gemarkeerde paden uitgezet van verschillende lengtes en moeilijksgraden. Een goed punt om te starten met een tocht is Fonte dei Seppi, dit ligt op slechts 2 km van het vakantiehuis. Vanaf Fonte dei Seppi loop je in ca. anderhalf uur naar Poggio all’Aia. Je kunt ook in de omgeving van het vakantiehuis kiezen voor een tocht door het bos naar de ‘Piazzale Leonardo da Vinci’. Dit is een soort plein, gelegen op 595m hoogte op de Monte Morello. Je hebt er een prachtig uitzicht op Florence, Sesto Fiorentino en zelfs Prato. Een leuke wandeling, bij het plein zit een restaurant waar je prima kunt eten (ook pizza). Je kunt er zowel binnen als buiten zitten en genieten van de zonsondergang.

Het centrum van Florence ligt op ca. 20 km, goed te bereiken met de trein vanuit Sesto Fiorentino (11 min. en € 3,00 voor een retour). Bekijk hier de must-sees van Florence. Ook andere bekende steden als Siena, Lucca en Pisa zijn vrij gemakkelijk te bereiken. Maar bezoek ook eens de wat onbekendere stad Prato. Prato is de hoofdstad van de provincie Prato en ligt op een klein uurtje rijden van het vakantiehuis. Het is na Florence de tweede grote stad van Toscane en heeft een mooi historisch centrum. Prato is van oudsher de textiel stad van Italie. De verbondenheid van Prato met textiel kun je bekijken in het Museo del Tessuto, het textielmuseum. Bewonder er de mooie collectie stoffen en designs. Moderne kunst kun je bekijken in het museum Centro Pecci, gehuisvest in een futuristisch goudkleurig gebouw.

Shoppers kunnen naar Barberino di Mugello, het hier gelegen outletcenter kan zomaar wat aardige koopjes opleveren. Het ligt op ca. 35 km / 3 kwartier rijden van het vakantiehuis.

In Sesto Fiorentino vind je verschillende winkels, supermarkten, restaurants en het station. De route vanaf het vakantiehuis naar Sesto Fiorentino is enigszins bochtig. 

Restaurants en winkel voor dagelijkse boodschappen 2 tot 3 km, Sesto Fiorentino 8 km, Lucca 80 km, Pisa (vliegveld) 100 km, Siena 90 km, Arezzo 100 km, vliegveld Florence (Amerigo Vespucci) 13 km.  

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044