Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

I casali dei fiori - 80045

Mooie groepsaccommodatie in de regio Florence
- max. 22 personen
- veel ruimte
- zwembad

I casali dei fiori - 80045



Deze groepsaccommodatie ligt in de Toscaanse heuvels op 5 kilometer van Vicchio en 40 km van Florence. De accommodatie bestaat uit een gerenoveerde oude boerderij en een bijbehorend kleiner voormalig boerenhuis. Het ruim bemeten privé zwembad wordt omgeven door een groot grasveld met genoeg ruimte voor een groep en biedt mooie vergezichten op het typische Toscaanse landschap. Prima bestemming als u op zoek bent naar een groepsverblijf!

Het grote landhuis telt 7 tweepersoonsslaapkamers, 1 eenpersoonsslaapkamer en 7 badkamers. Het kleinere huis ligt op 50m afstand en telt 2 tweepersoonsslaapkamers en 2 aangrenzende badkamers. In totaal zijn er 22 slaapplaatsen (19+3). Beide huizen hebben een eigen ingang en bijbehorende parkeerplaatsen. Ze zijn gelegen op een groot groen grondstuk omzoomd door bomen en met zicht op het zwembad. Bij het zwembad vindt u ligstoelen waarin u na een verfrissende duik kunt relaxen. 

De huizen zijn smaakvol ingericht en beschikken over centrale verwarming, de keukens zijn compleet ingericht en o.a. voorzien van vaatwassers. Het grote huis beschikt over een eetkamer met grote tafel waar u met een groep kunt eten. Uiteraard is buiten dineren ‘al fresco’ nog leuker.  Verder beschikt de accommodatie over een satelliet tv, barbecue, een wasmachine (in het grote huis) en Wifi (in het grote huis op de begane grond). 

De enigszins geisoleerde ligging van deze vakantiewoningen staat garant voor optimale privacy en rust.

Verder lezen


Barbecue
Hond welkom
Vaatwasser
Wasmachine
Wifi
Winkels <5 km
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



In voor-, en naseizoen is het mogelijk om kort verblijf te boeken bij deze vakantiewoning met een minimum van 3 nachten. Hiervoor gelden aangepaste prijzen. Voor beschikbaarheid en actuele prijs kunt u ons een mail sturen. 

Grote vakantievilla Florence Toscane
(Klik voor meer foto's)
Vakantiehuis I casali dei fiori
10 Slaapkamers
8 Badkamers
Max 22 Personen
BG-EV
445m2

Beide huizen (19+3 pers. - prijs o.b.v. 19 pers.)

De grote boerderij (± 295 m2) - Begane grond (BG)+Verdieping (EV) - 15+1 pers.
BG: Kleine loggia met houtkachel, ruime woonkamer met satelliet tv, open haard en zithoek, deur naar buiten; 2e kleinere woonkamer met open haard en tevens deur naar buiten; eetkamer met eethoek voor ca. 18 personen; keuken voorzien van dubbele kookplaat, 2 ovens, grote Amerikaanse koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, eethoek voor 4 personen en deur naar buiten; badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet; twee slaapkamers w.v. een met tweepersoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden, deze slaapkamers delen een badkamer. 

EV: 3 slaapkamers met tweepersoonsbed; 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden; 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed (ottoman bed); Alle slaapkamers hebben een eigen en suite badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet.

Het kleine landhuis (± 150 m2) - Begane grond (BG)+Verdieping (EV) - 4+2 pers.
BG: Woongedeelte met zithoek met satelliet tv en eethoek voor 8 personen, vanuit deze zithoek zicht op de vide overloop; keuken voorzien van groot fornuis met oven, vaatwasser, koelkast; wenteltrap naar de vide met overloop.

EV: Woonkamer met zit/slaapbank; gastenbadkamer met bad, wastafel, toilet en bidet; slaapkamer met tweepersoonsbed en en-suite badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet; slaapkamer met tweepersoonsbed met vide met badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en bidet.

Wasmachine opstelling en Wifi (op de begane grond) in het grote huis. Buiten in de grote tuin diverse zitjes en ligstoelen.

Barbecue
Check-in 15.00-19.00/check-out 10.00
Dichtstbijzijnde dorp: Vicchio 5 km
Huisdieren (klein formaat) toegestaan
Privé Zwembad - afm.:8m x 16m, diepte -, geopend van 01.05 tot 31.10 (weersafhankelijk)
Restaurant op 5 km
Rustig gelegen met panoramisch uitzicht
Wasmachine
Wifi
10 slaapkamers / 11 badkamers

De vakantiewoning ligt op 5 km van het plaatsje Vicchio, waar u diverse winkels en restaurants vindt. Vicchio is bekend omdat aangenomen wordt dat het de geboorteplaats is van 2 befaamde schilders uit de Renaissance, Giotto en Fra Angelico. Vespignano, een buurtschap behorende bij Vicchio claimt het geboortehuis van Giotto en dit is nu ingericht als museum.    

Vicchio ligt in de Mugello streek, deze streek ligt in het Noordelijke gedeelte van Toscane, iets boven Florence. Het wordt min of meer door bergen omzoomd; in het noorden door de Apennijnen die tussen Toscane en Emilia Romagna liggen, in het zuiden door de bergketen van Monte Giovi en in het westen door die van Monte Senario and Monte Calvano. Het is een geweldige vakantiebestemming met volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en watersporten (op het Bilancino meer). Daarnaast vindt u er tal van prachtige plaatsjes die het bezoeken waard zijn zoals het genoemde Vicchio maar ook Scarperia, Dicomano, Barberino di Mugello en Borgo di San Lorenzo. In Borgo San Lorenzo is het elke dinsdag markt, de grootste van de Mugello. Borgo San Lorenzo ligt op ca. 15 km.

Vanaf de accommodatie zijn Florence, Siena en Pisa eenvoudig te bezoeken. Florence is ook goed met de trein te bezoeken om zodoende parkeerstress te vermijden. De treinen vertrekken uit Borgo San Lorenzo en San Piero a Sieve.

Vicchio 5 km, Borgo San Lorenzo 15 km, Florence 40 km, Bilancino meer 24 km, Pisa 125 km, Siena 107 km. 

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044