Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Villetta Giovanna

Een knus huis voor een familie vakantie op het platteland van Toscane!

Villetta Giovanna



Een gerestaureerde voormalige hooischuur met een privé zwembad voor de deur, midden in het Toscaanse landschap; wie wil daar nou niet vakantie vieren?!?

Dit vakantiehuis is zo omgebouwd dat het met 3 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken en woonkamer genoeg ruimte biedt aan 6 personen. De grote ramen in de woonkamer annex serre bieden een fijn uitzicht op de mooie tuin en het zwembad. De keuken is modern ingericht en voorzien van alle gemakken zoals een inductie kookplaat, een vaatwasmachine en oven. Verder is er in het hele huis airco en Wi-Fi aanwezig.

De serre woonkamer kijkt uit op het zwembad. Aan de andere kant van het huis is een overdekt terras waar ook de stenen barbecue staat.

De eigenaresse vertelt graag over de omgeving en kan de beste restaurantjes en mooiste plekjes aanraden. Ze kan ook al van te voren verschillende excursies regelen, zoals een paardrijtocht, een kaasproeverij of een proeverij bij de beroemde Chocolatier Amedei, of in de herfst of lente een zoektocht naar truffels. Op het terrein staat nog een ander huis van de eigenaresse, dit wordt echter alleen in het weekend door haar gebruikt als ontvangst/receptiepunt. 

Verder lezen


Airconditioning
Barbecue
Vaatwasser
Dorp op loopafstand
Wasmachine
Wifi
Winkels <5 km
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



Het vakantiehuis wordt enkel per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag, m.u.v. enkele weken in april, mei, september en oktober. Airconditioning is inclusief, het zwembad is open van mei tot half oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden. 

VakantiehuisVakantiehuis voor 6 Pisa Toscane
(Klik voor meer foto's)
Villetta Giovanna
3 Slaapkamers
3 Badkamers
Max 6 Personen
BG-EV
150m2

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met satelliet televisie (geen Ned. zenders), via 4 treetjes naar beneden bereik je een ruimte met een moderne keuken voorzien van 4-pitskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak; een tweepersoonsslaapkamer waar de 2 bedden op aanvraag kunnen worden gescheiden en een badkamer met douche.
Op de eerste verdieping liggen de andere 2 tweepersoonsslaapkamers met beiden een eigen badkamer met douche. Het hele huis is voorzien van airconditioning en Wifi.

Airconditioning
Barbecue zone
Dichtstbijzijnde dorp: Corazzano 1,5km
Excursies mogelijk op aanvraag
Helaas, huisdieren niet toegestaan
Privé Zwembad - afm.:10m x 5m, diepte 1,25m, geopend van 01.05 tot 15.10 (weersafhankelijk)
Rustig gelegen met panoramisch uitzicht
Wasmachine
Wifi
3 slaapkamers / 3 badkamers

Dit vakantiehuis in Toscane ligt op anderhalve kilometer van het kleine dorpje Corazzano, in de Provincie Pisa. In het dorpje is een bar, een restaurant, een apotheek en een bank. Op 8 km afstand ligt het wat grotere San Miniato, waar alles wat nodig is te vinden. De Villetta van Giovanna is ideaal gelegen om vele beroemde steden van Toscane te leren kennen.

Empoli 20km, San Gimignano 30km, Volterra 40km, Florence ca. 50km, Pisa ca. 50km, Lucca ca. 50km, Siena 70km. Voor de liefhebbers is er de Golf Club Castelfalfi bij Montaione op 20km.

 

Ons verblijf in Fienile di Giovanna was uitstekend. De omgeving is prachtig,
zelfs beter dan de foto's lieten zien. De villa was een
prima accommodatie, moderne keuken, ruime woonkamer, geweldig
zwembad, winkels in de buurt, geweldige restaurants. Ik
kan me geen betere manier bedenken om van dit prachtige gebied in Toscane te genieten.
Fam. D., Dorst - September 2019
Zeer aangename villa met uitstekend comfort halverwege Pisa en Florence.
Heel vriendelijke eigenaar.
Fam. B., Utrecht - Juli 2019

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044