Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Villa Campiglia - 95573

Vrijstaande vakantiewoning in de Val d'Orcia met privé zwembad en magnifiek uitzicht - ideaal voor rustzoekers!
Aantrekkelijke prijzen in voor- en naseizoen!

Villa Campiglia - 95573



Villa Campiglia is een mooie, vrijstaande vakantiewoning, volledig gerenoveerd met echt prachtig 360 graden uitzicht op de Val d’ Orcia en de Monte Amiata. Ruimte, vrijheid en rust! Een fijne plek om met familie of gewoon lekker met z’n tweeën vakantie te vieren.

Het huis heeft een privé zwembad met terras en zonnestoelen. Het zwembad beschikt over een automatisch rolluik waarmee het zwembad elke avond wordt afgesloten. Zo blijft de temperatuur gelijkmatig! Ook is er een barbecue en zijn er 2 overdekte terrassen waar u de schaduw kunt opzoeken en ‘al fresco’ kunt eten en/of aan een glaasje wijn nippen, terwijl u geniet van het mooie panorama om u heen. Het terrein rondom het huis is omheind met een houten hek. 

Het huis biedt 4 slaapkamers en 4 badkamers waarvan een met whirlpool bad,  en er is een extra aparte toiletruimte, kortom ideaal voor een groep van 8 tot 10 personen. De 4 slaapkamers bevinden zich op de verdieping. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met zithoek en open haard en de goed ingerichte keuken o.a. voorzien van oven, magnetron en 4 pits kookplaat. Vanaf de begane grond leidt een wenteltrap naar het onderhuis, welke ook beschikt over openslaande deuren naar buiten. Dit is een mooie loftruimte met bank, biljarttafel, tv en een aparte badkamer met douche. Tevens bevinden zich hier in een aparte ruimte de wasmachine en strijkplank.  Parkeren bij het huis, de toegang tot het huis via een onverharde maar goed te berijden weg van 1 km. 

Op ca. 500 meter bevindt zich een kleine Agriturismo. Het leuke dorpje Campiglia d’Orcia ligt op ca. 2 km, waar je eventueel te voet naar toe kunt (ca. 30 min.) of met de auto ca. 5 min. rijden. Hier zijn een supermarkt,  restaurant en bar te vinden. 

Verder lezen


Airconditioning
Barbecue
Hond welkom
Vaatwasser
Wasmachine
Wifi
Winkels <5 km
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



Vakantiehuis Toscane Siena
(Klik voor meer foto's)
Villa Campiglia (8+2 pers.)
4 Slaapkamers
4 Badkamers
Max 10 Personen
BG-EV
200m2

De vakantiewoning beschikt over 3 woonlagen. Het is afgewerkt met typisch Toscaanse materialen zoals handgemaakte terracotto vloertegels, hardhouten deuren en balken. Indeling als volgt. 
Begane grond: entree in een ruime woonkamer met een tweepersoons zit/slaapbank, open haard,  satelliet tv, dvd- en cd speler, eethoek, openslaande deuren naar buiten; keukenhoek voorzien van 4-pitskookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine, koffiezetapparaat en tosti ijzer; badkamer met douche. Vanuit de woonkamer een houten trap (13 treden) naar de 1e verdieping een een wenteltrap (13 treden) naar het onderhuis. 
Eerste verdieping: 2 slaapkamers met tweepersoonsbed; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed met aangrenzende badkamer voorzien van douche; 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden; badkamer met whirlpoolbad; aparte toiletruimte. 
Onderhuis: Open ruimte met bank, tv, poolbiljart; badkamer met douche; openslaande deuren naar buiten; berging met wasmachine en strijkattributen. 

Airconditioning
Barbecue
Dichtstbijzijnde dorp: Campiglia 1,5km
Privé Zwembad - afm.:8m x 4m, diepte 1,40m, geopend van 01.04 tot 15.10 (weersafhankelijk)
Rustig gelegen met panoramisch uitzicht
Wifi
4 slaapkamers / 4 badkamers

De Val d’Orcia is het achterland van Siena en staat sinds 2004 op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Een fantastisch gebied om vakantie te vieren. Het prachtige landschap wordt gekenmerkt door heuvels, rijen met cipressen en kalkgronden. Bovenop de heuvels staan schilderachtige dorpen en steden zoals Pienza, Monticchiello, Montalcino, Castiglione d’Orcia en Montepulciano met kathedralen, kerken en kloosters. Veel van de dorpen in deze streek zijn ontstaan langs de Francigene weg, de oude Romeinse weg die het noorden verbond met Rome.

Al deze dorpen zijn zeker een bezoek waard, en uiteraard ook Siena met één van de mooiste pleiner ter wereld, het Piazza del Campo.

De vele tracks en trails bieden ook de mogelijkheid om mooie wandel-en fietstochten te maken. Ter ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de spa plaatsen Bagni San Filippo en Bagno Vignoni met haar heetwaterbronnen van 38°C. Geniet vooral ook van de smaken van deze streek, zoals de befaamde Pecorino kaas van Pienza en de Brunello van Montepulciano. 

Campiglia d’Orcia 1,5 km, Montepulciano 30 km, Pienza 20 km, Montalcino 34 km, Monticchiello 19 km, Bagno Vignoni 15 km, Bagni San Filippo 9 km, Florence (vliegveld) 150 km.

Rustig, vredig en een schitterende uitvalsbasis om Montepulciano en de omgeving van Montalcino te bezoeken. Ook Guerri, de eigenaar van het pand, was een erg aardige en behulpzame man.
Fam. E., Ulvenhout - September 2019
Heerlijke villa op een heerlijke plek.
Fam. B., Zeist - Juni 2019

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044