Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Villa Radicofani - 79678

Fantastische design villa hartje Toscane Val d'Orcia
* groepsaccommodatie 17 personen
* verwarmd zwembad + 4-pers. sauna
* vergaderruimte

Villa Radicofani - 79678



Deze fantastische Toscaanse villa is werkelijk adembenemend. Mooie ligging, prachtige tuin, prachtige panorama’s, bijzondere lichtval en voorzien van alle moderne voorzieningen. Een perfecte locatie voor een bijzonder verblijf met familie, collega’s of vrienden.

De villa ligt in een groen landschap buiten Radicofani en wordt omgeven door een parkachtige tuin met een kleine wijn- en olijfgaard, tennisbaan, een meer met een bruggetje, pergola, organische groentetuin, zwembad (verwarmbaar op aanvraag, 10x4,5m) met bijgebouw waarin een douche en verkleedruimte, buitenoven en jeu de boules baan. Het geheel is volledig omheind en wordt afgesloten door een op afstand bedienbare poort.

Binnen tref je een comfortabele lounge ruimte op elke verdieping en voor diegenen die het werk niet geheel kunnen afsluiten in de vakantie is er een vergaderkamer met monitor, satelliet tv en 2 computers met printer. In de grote keuken kan geweldig gekookt worden en er zijn in totaal 9 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Op de benedenverdieping is er ook een sauna voor de complete ontspanning. De villa biedt in totaal 17 slaapplaatsen en is geheel rookvrij. 

Het interieur is vormgegeven met kwalitatief hoogwaardige materialen en er is een mooie combinatie te vinden tussen traditioneel en modern. Een mooi luxe verblijf voor een memorabel samenzijn of een fijne vakantie met zijn allen. 

Verder lezen


Airconditioning
Barbecue
Tennis- of padelbaan
Vaatwasser
Dorp op loopafstand
Verwarmd zwembad
Wasmachine
Wifi
Winkels <5 km
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



In voor-, en naseizoen is het mogelijk om kort verblijf te boeken bij deze vakantiewoning met een minimum van 3 nachten. Hiervoor gelden aangepaste prijzen. Voor beschikbaarheid en actuele prijs kunt u ons een mail sturen. 

Luxe villa met zwembad Siena
(Klik voor meer foto's)
Villa Radicofani
9 Slaapkamers
9 Badkamers
Max 17 Personen
BG-EV

Villa met 3 niveaus. 
Begane grond: Ruime hal met garderobe, een vergaderkamer met monitorscherm, satelliet tv, 2 computers met printer; grote lounge met zitbanken, centrale open haard, satelliet tv, home cinema systeem; tweepersoonsslaapkamer met deur naar de tuin en ensuite badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet; biljartkamer; wasruimte met wasmachine en droger; ruime lounge met satelliet tv, home cinema systeem, 3 uitgangen naar de tuin; grote woonkeuken met oven, magnetron, vaatwasser, Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmaker, bordenwarmer, toaster en toegang tot de tuin.
Eerste verdieping: Zitkamer met toegang tot de tuin, 3 tweepersoonsslaapkamers elk met ensuite badkamer met bad, douche, wastafels, toilet en bidet; een tweepersoonsslaapkamer met ensuite badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet.
Tweede verdieping: Lounge met open haard, satelliet tv, home cinema systeem, 2 tweepersoonsslaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden, een tweepersoonsslaapkamer met tweepersoonsbed, een eenpersoons slaapkamer met queen size bed, alle slaapkamers op deze verdieping hebben een en suite badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet op een na, deze heeft een bad met wastafel, toilet en bidet. Internet, stereo installaties, verlichting, verwarming en alarm zijn elektronisch geregeld. Airconditioning in alle vertrekken. Sauna voor 4 personen bij het zwembad. 

 

Airconditioning
Dichtstbijzijnde dorp: Radicofani 2km
Helaas, huisdieren niet toegestaan
Moestuin
Privé Zwembad - afm.:10m x 4,5m, diepte 1,50m, geopend van 01.05 tot 31.10 (weersafhankelijk)
Spa / Wellness
Tafeltennistafel
Tennisbaan op 10 m
Tuin omheind
Verwarmd zwembad op aanvraag
Wasmachine
Wifi
9 slaapkamers / 9 badkamers

Radicofani is een historisch stadje gelegen in het mooie Val d’Orcia, het achterland van Siena. De Val d’Orcia staat sinds 2004 op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Het prachtige landschap wordt gekenmerkt door heuvels, rijen met cipressen en kalkgronden. Bovenop de heuvels staan schilderachtige dorpen en steden zoals Pienza, Monticchiello, Montalcino, Castiglione d’Orcia en Montepulciano met kathedralen, kerken en kloosters.

Veel van de dorpen in deze streek zijn ontstaan langs de Francigene weg, de oude Romeinse weg die het noorden verbond met Rome. Al deze dorpen zijn zeker een bezoek waard, en uiteraard ook Siena met één van de mooiste pleinen ter wereld, het Piazza del Campo.

De vele tracks en trails bieden ook de mogelijkheid om mooie wandel-en fietstochten te maken. Ter ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de spa plaatsen Bagni San Filippo en Bagno Vignoni met haar heetwaterbronnen van 38°C. Geniet vooral ook van de smaken van deze streek, zoals de befaamde Pecorino kaas van Pienza en de Brunello van Montepulciano.

Radicofani 2km, Pienza 28km, Monticchiello 27km, Montalcino 42km, Castiglione d’Orcia 25km, Montepulciano 38 km, Siena 72 km, Florence 143 km, Pisa 223 km (vliegveld). Het dichtstbijzijnde vliegveld is Florence op 165 km.

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044