Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vakantie Italie

Prachtige landschappen, culinaire heerlijkheden, rijke geschiedenis, kunst en cultuur. Het is er allemaal en het blijft boeien, Italie! Giuseppe Verdi zei het ooit: "You may have the universe, if I may have Italy".

Als vakantieland heeft Italie enorm veel te bieden. Naast onze oude liefdes Toscane en Sardinie, gaan we daarom ons programma uitbreiden met mooie plekjes in andere delen van Italie.

Vakantie Italie

Wil jij tijdens je volgende vakantie kennis maken met een andere regio in Italië dan Toscane of Sardinië via Tritt? Vanaf nu is dat mogelijk!

Op dit moment zijn wij druk bezig om nieuwe vakantiehuizen, appartementen en agriturismi toe te voegen aan ons aanbod. Er staan al een aantal accommodaties online in de regio’s Umbrië, Emilia Romagna en bij het Iseomeer (zie de accommodaties aan de rechterkant van deze pagina).

Het is helaas nog niet mogelijk om via het zoekformulier op een andere regio dan Toscane of Sardinië te zoeken. Maar via onze zoekfunctie per kaart kun je wel je wensen invullen en kun je op de kaart zien waar en welke accommodaties wij tot nu toe online hebben staan.

Hou onze website in de gaten

Nog lang niet alles staat online, hier gaan we in de komende maanden verder mee aan de slag.
 

Laat ons weten wat je zoekt

Wil je ons advies ontvangen voor een vakantie in Italië! Vertel of stuur ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag. 

Mail ons op toscane@tritt.nl  of bel  0180 76 91 48. 

 

 

Deze blog post delen:
© 2000 - 2020 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48