Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Casale Trieste - 80793

Rustig gelegen agriturismo met appartementen in boerenhoeve
- perfect voor groepen
- centrale ligging Toscane, bij Volterra
- groot zwembad 2,20m diep

Casale Trieste - 80793



De voormalige boerenhoeve Casale Trieste heeft een ideale ligging op een heuveltop in het heuvelachtige landschap van de Valdera vallei. Het landhuis is volledig gerestaureerd en is verdeeld in 13 appartementen. Het landhuis met bijgebouwen staat op een grondstuk van 600 hectare met wijngaarden, olijfbomen, bossen en graanvelden.

De 13 appartementen zijn vormgegeven volgens de traditionele Toscaanse architectuur en hebben allen een eigen ingang. Ze zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping. De appartementen zijn functioneel maar netjes ingericht met veelal traditioneel Toscaans meubilair. De accommodatie beschikt in een van de gebouwen over een gezamenlijke lounge ruimte met zitjes, satelliet tv en de mogelijkheid om gezamenlijk te eten en is daarmee als groepslocatie aan te bevelen. 

Buiten heeft u als gast de beschikking over een mooi zwembad met zonneterras, voldoende ligstoelen en parasols. De ligging maakt dat u hier kunt genieten van een prachtig weids uitzicht. Prettig is ook dat de accommodatie beschikt over een eigen restaurant op ca. 2 km, aan het begin van de toegangsweg. Het menu biedt typisch Toscaanse, eenvoudige maar heerlijke gerechten vergezeld van fijne Toscaanse wijnen.

Kinderen zijn van harte welkom bij deze accommodatie en kunnen hier gemakkelijk uit de voeten. Veel ruimte, mooi zwembad, grasvelden, een schommel en tafeltennis zorgen voor het nodige vertier.

De rustige, ietwat afgelegen ligging en puur natuur omgeving nodigt uit tot wandelingen of tochten per mountainbike. Dichtbij liggen echter ook enkele pareltjes van steden om te bezoeken zoals Volterra (20 km), San Gimignano (30 km) en Pisa (45 km). 

Goed om te weten: Het laatste stukje van de toegangsweg naar de accommodatie is onverhard. 

Verder lezen


Barbecue
Hond welkom
Dichtbij een restaurant
Wasmachine
Wifi
Winkels <5 km
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



Bij huur van de gehele accommodatie, is een maximum van 47 personen toegestaan. 12 Slaapplekken zijn in de vorm van tweepersoonsslaapbanken, comfortabel voor 2 kids of 1 volwassene. Een maximum totaal van 41 volwassenen of 35 volwassenen en 12 kids is aan te raden voor optimaal comfort.

In voor-, en naseizoen is het mogelijk om kort verblijf te boeken bij deze vakantiewoning met een minimum van 3 nachten. Hiervoor gelden aangepaste prijzen. Voor beschikbaarheid en actuele prijs kunt u ons een mail sturen, u  ontvangt binnen 24 uur een reactie. 

Groepsaccommodatie met appartementen bij Volterra | Tritt.nl
(Klik voor meer foto's)
Casale Trieste - casa in zijn geheel
17 Slaapkamers
14 Badkamers
Max 47 Personen
BG-EV
805m2

(35+12 pers. totaal) De appartementen liggen op de begane grond en verdieping. 

Appartementen – begane grond 
Tweekamerappartement nr. 1 BG (2+2 pers.) Woongedeelte met keukenhoek en een tweepersoons sofabank, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Tweekamerappartement nr. 4 BG (2+2 pers.) Woongedeelte met keukenhoek en tweepersoons sofabank, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet. (appartement is geschikt voor mindervaliden).

Driekamerappartement nr. 8 BG (3+1 pers.) Woongedeelte met keukenhoek en eenpersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met eenpersoonsbed, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Driekamerappartement nr. 11 BG (3 pers.) Woongedeelte met keukenhoek, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met eenpersoonsbed, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet. (appartement is geschikt voor mindervaliden).

Driekamerappartement nr. 12 BG/EV (4+2 pers.) BG: Woonkamer met keukenhoek en tweepersoons zit/slaapbank.
EV: Slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed, slaapkamer met eenpersoonsbed, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Tweekamerappartement nr. 13 BG (3+2 pers.) Woongedeelte met keukenhoek en tweepersoons zit/slaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Appartementen – verdieping 
Studio nr. 2 EV (2 pers.) Eenkamerappartement met tweepersoonsbed, keukenhoek, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet, klein balkon.

Tweekamerappartement nr. 3 EV (2+3 pers.) Woongedeelte met tweepersoons zit/slaapbank en een eenpersoonsbed, klein apart keukentje, slaapkamer met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet, tweede badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Tweekamerappartement nr. 5 EV (2+2 pers.) Woongedeelte met keukenhoek en tweepersoons zit/slaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Driekamerappartement nr. 6 EV (4+2 pers.) Woonkamer met keukenhoek en eenpersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, op de open gangruimte voor de badkamer staat een eenpersoonsbed, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Driekamerappartement nr. 7 EV (5 pers.) Woonkamer met keukenhoek, slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed, slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Tweekamerappartement met slaapvide nr. 9 EV (2+3 pers.) Woongedeelte met keukenhoek en tweepersoons zit/slaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed, slaapvide alwaar ook een slaapbank kan worden geplaatst, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Tweekamerappartement met open slaapvide nr. 10 EV (2+3 pers.) Woongedeelte met keukenhoek en tweepersoons zit/slaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapvide met eenpersoonsslaapbank, badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet.

Terrassen en buitenruimte
De appartementen op de begane grond hebben bij de entree een terrasje met tuinmeubilair. De appartementen op de verdieping kunnen elk hierover beschikken in de tuin. 

Aantal appartementen 13
Barbecue zone
Broodjesservice
Check-in 15.30-19.00/check-out 10.00
Dichtstbijzijnde dorp: Lajatico 3 km
Dichtstbijzijnde strand: Cecina 50 km
Huisdieren (klein formaat) toegestaan
Mountainbikes aanwezig
Ontbijt op aanvraag
Privé Zwembad - afm.:9m x 18m, diepte 2,20m, geopend van 01.05 tot 31.10 (weersafhankelijk)
Restaurant op 2 km
Speeltoestellen
Tafeltennistafel
Wasmachine, gedeeld gebruik met andere gasten
Wifi buiten
17 Slaapkamers / 13 badkamers

Casale Trieste ligt op ca. 4 km van het dorpje Lajatico. Lajatico is een klein plaatsje waar u terecht kunt voor enkele basisvoorzieningen, het heeft een leuk pleintje, met bar en restaurant. Lajatico is vooral bekend geworden als geboorteplaats van Andrea Bocelli en het door hem opgestarte Teatro del Silenzio. Sinds 2005 geeft Bocelli in dit open lucht theater elk jaar in juli een concert.

Volterra is en blijft een heerlijke plaats om doorheen te wandelen. De stad werd ooit door de Etrusken gesticht. In het museum Guarnacci kunt u veel gevonden overblijfselen uit de Etruskische tijd bezichtigen. Bezoek natuurlijk ook het oude Romeinse theater, daterend uit de 1e eeuw voor Chr.

De 14 torens van San Gimignano zijn veelal gebouwd tussen de 12e en 14e eeuw. Het (autovrije) historische centrum van San Gimignano staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. San Gimignano trekt jaarlijks vele toeristen. Dat is niet zo verwonderlijk natuurlijk, het is werkelijk een prachtig stadje, volledig ommuurd en mooi gerestaureerd.

Mocht een dagje strand een aantrekkelijk idee zijn, dan kan dit ook goed vanaf Casale Trieste. Het strand van Cecina en omgeving met diverse watersportmogelijkheden ligt op ca.  50 km rijden met de auto. Vanaf Cecina Mare loopt het zandstrand door tot Marina di Bibbona. Misschien goed om te weten is dat op een groot gedeelte van dit strand honden zijn toegestaan.

Bij de accommodatie zelf kunnen mountainbikes worden gehuurd en (wandel) excursies worden geboekt. 

Lajatico 4 km, Volterra 22 km, San Gimignano 35 km, Pisa 54 km, Pisa-vliegveld 48 km, Florence 85 km, Siena 85 km, Pontedera-treinstation 28 km. 

Het was een fantastische week
Mooie optredens gehad veel publiek in Volterra en San Gimignano.
De locatie was super goed onderhouden, hele vriendelijke eigenaren. Ruim genoeg voor iedereen. Wel is de locatie leuker om te huren als je elkaar kent, anders weinig privacy om bij appartement te zitten.
Prachtig zwembad. Enige minpuntje was dat door de hitte de slaapkamers erg warm waren> ( geen airco,wat wij wisten hoor) maar ook geen ventilatoren.
Dit had wel fijn geweest.
Het eten viel enigszins tegen, wel smakelijk maar zeer eenvoudig ( hier hadden we iets meer van verwacht)

Wij gaan volgend jaar gewoon in Nederland op tournee met het straatorkest.
Maar houden jullie zeker voor een volgende keer in gedachten.
Fam. B., Heemskerk - Augustus 2017

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044