Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Villa Cetona - 80649

Heerlijk klein vakantiehuis met prachtig uitzicht
- in de Toscane-Lazio-Umbrië driehoek
- geheel gelijkvloers
- fantastisch landschap

Villa Cetona - 80649



Sfeervol vakantiehuis met privé zwembad in de driehoek Toscane, Lazio, Umbrië. De gelijkvloerse villa met privé zwembad en 3 slaapkamers is perfect voor een onbezorgde familievakantie in Toscane.

Een fijn vakantiehuis, geheel op de begane grond. Genoeg ruimte voor de hele familie, of 3 koppels samen. Een volledig ingerichte keuken, wasmachine en Wifi zorgen voor het nodige comfort tijdens de vakantie. De tuin met overdekt terras, zwembad en genoeg chill- en speelruimte heeft een prachtig uitzicht over het heuvellandschap.

Het zuidoosten van Toscane staat vooral bekend om haar natuurlijke bronnen. De natuurlijke bron van San Casciano dei Bagni ligt op slechts 12 kilometer van dit vakantiehuis. Hier starten ook vele hike- en mountainbike routes. Ook de bronnen van San Filippo zijn prachtig om in te baden en een mustsee. De ligging op het grensgebied van Toscane, Lazio en Umbrië maakt het mogelijk tours te maken door de wijngaarden van alle drie de gebieden.

Meer natuur- en waterpret tijdens de familievakantie in Italië is te vinden bij de nabijgelegen Italiaanse meren. Het vakantiehuis ligt namelijk tussen het Trasimenomeer (Umbrië) en het meer van Bolsano (Lazio) in. Wandelen, hiken, mountainbiken en diverse watersporten behoren hierdoor tot de mogelijkheden voor een sportieve dag!

Verder lezen


Barbecue
Hond welkom
Vaatwasser
Horren
Wasmachine
Wifi
Winkels <5 km
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



In voor-, en naseizoen is het mogelijk om kort verblijf te boeken bij deze vakantiewoning met een minimum van 3 nachten. Hiervoor gelden aangepaste prijzen. Voor beschikbaarheid en actuele prijs kunt u ons een mail sturen. 

Woongedeelte met volledig ingerichte keuken
(Klik voor meer foto's)
Villa Cetona
3 Slaapkamers
2 Badkamers
Max 6 Personen
BG
120m2

(6+1 pers.) Indeling: woonkamer met zithoek, satelliet tv,  eethoek en keuken met 4-pits kookplaat, koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser; slaapkamer 1 met tweepersoonsbed en ensuite badkamer met douche en toilet; slaapkamer 2 met tweepersoonsbed; slaapkamer 3 met twee eenpersoonsbedden; badkamer met douche en toilet; wasruimte met wasmachine. Het huis is niet voorzien van airconditioning.  

Buiten: grote tuin met zwembad (6x12m), overdekt terras met tuinmeubilair, barbecue, overdekte parkeerplaats voor twee auto's. 

Barbecue
Check-in 16.00-19.00/check-out 10.00
Dichtstbijzijnde dorp: Cetona 4,5 km
Er is geen airconditioning, er zijn (op aanvraag) ventilatoren aanwezig
Huisdieren (klein formaat) toegestaan
Privé Zwembad - afm.:12m x 6m, diepte -, geopend van 01.05 tot 30.09 (weersafhankelijk)
Rustig gelegen met panoramisch uitzicht
Spa/Wellness op 12km, San Casciano dei Bagni
Wasmachine
Wifi
3 slaapkamers / 2 badkamers

Dit comfortabele vakantiehuis ligt op 4,5 km van Cetona. Het heuveldorpje Cetona staat mede door haar bijzondere kasteel op de lijst met mooiste dorpjes van Italië, de 'I Borghi Più belli d’Italia'.

Het vakantiehuis geeft veel mogelijkheden voor een wellness vakantie in Toscane. San Casciano dei Bagni dat bekend staat om zijn natuurlijke heetwaterbronnen ligt om te beginnen op 12 km. Het water heeft de aangename temperatuur van 40 °C.

Chianciano Terme, is ook zo'n natuurlijk kuuroord. In de geneeskrachtige werking van het water wordt sinds de Etruskische tijd tot op de dag van vandaag nog geloofd. Vanaf Chianciano Terme starten tevens mooie hike en mountainbike routes.

Montepulciano, bekend om zijn uitstekende Vino Nobile ligt op 35 kilometer van Villa Cetona. Bezoek het muziekfestival ‘Cantiere Internazional d´Arte’ in de maand juli.

De centrale ligging tussen het meer van Bolsena in Lazio (55 km) en het Trasimenomeer in Umbrië (46 km), geeft extra waterpretmogelijkheden. Een bezoekje aan deze prachtige buurtregio’s met hun meren is onze ultieme tip!

Lees alles over de regio Siena, inclusief de historische binnenstad.

Cetona 4,5 km, San Casciano dei Bagni 12 km, Chianciano Terme 20 km, Montepulciano 35 km, Trasimenomeer 33 km, meer van Bolsena 55 km, Siena 85 km.

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044