Vakantiehuizen Toscane, Italië

Maak onderstaand alvast kennis met een selectie uit ons programma bestaande uit vakantiehuizen op een agriturismo, kleinschalige vakantieparken, appartementen uit het luxere segment en uiteraard vrijstaande vakantiehuizen. Kies ook voor een heerlijke Toscane vakantie! Al onze vakantiehuizen kunt u hier bekijken of vraag een gratis reisadvies!

Blijf op de hoogte van nieuw aanbod, aanbiedingen en tips voor jouw droomvakantie in Toscane!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ins en outs betreffende Toscane. We informeren je als eerste over nieuwe vakantiehuizen in ons programma, leuke weetjes, tips èn interessante aanbiedingen voor jouw vakantie in Italië. 


Wat te doen in Florence? Onze tips!

Tijdens een vakantie in Florence zijn er tal van mogelijkheden om deze mooie provincie en de gelijknamige stad te ontdekken. Wij hebben voor u een aantal activiteiten op een rijtje gezet.

lees verder

Waarom op vakantie met Tritt?

Ruim aanbod in heel Toscane

van agriturismo tot villa

Transparante prijzen

geen verborgen kosten en laagste prijzen garantie

Zekerheid - gecontroleerde kwaliteit

alle accommodaties door ons persoonlijk bezocht

100% Eerlijke reviews

geschreven door eerdere vakantiegangers

Dé Toscane specialist met SGR garantie

met de leukste plekjes!

Persoonlijk advies

snel antwoord - weet waar u aan toe bent

Tritt is de specialist voor uw vakantiehuis in Toscane. We kennen er elke heg en steg; de speciale plek die u zoekt hebben wij al gevonden voor u! Van luxe villa met privé zwembad, een verborgen kleinschalige agriturismo, een groeps vakantiehuis, kindvriendelijke residence tot sfeervolle B&B, ze zijn allemaal te vinden op onze website. Is Toscane uw vakantie bestemming?, dan is Tritt.nl dè site om te bekijken.

Via korte lijnen en op een persoonlijke manier adviseren wij u graag, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Toscane is onze passie, onze betrokkenheid is hoog - ùw vakantie wordt perfect. Dat garanderen we!

Tritt is aangesloten bij de SGR - voor u de zekerheid dat uw (vakantie)geld altijd in veilige handen is!

 

Wijnfestival in Toscane - Impruneta

September is Vendemmia maand in Toscane. Het is de tijd dat er voorbereidingen worden getroffen voor de druivenpluk, de vendemmia. Traditiegetrouw worden er dan ook veel festivals georganiseerd die in het teken staan van wijn en food. In dit blog aandacht voor Impruneta waar een van de oudste en belangrijkste wijnfestivals van Italie wordt gehouden.

lees verder

© 2000 - 2019 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48