Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Aanbiedingen Toscane

Bekijk hier onze vakantiewoningen die met voordeel kunnen worden geboekt. 

Poggio Montespertoli

In het hart van de Chianti streek, aan het einde van een laan met cipressen, vindt u Poggio Montespertoli. Mooie, goed onderhouden vakantiewoningen omgeven door heuvels, graanvelden, wijngaarden, olijfbomen, bossen en meertjes. Je vindt hier Toscane zoals je het je voorstelt. Ook leuk is dat deze accommodatie diverse faciliteiten biedt zodat groot en klein zich hier tijdens de vakantie zeker zullen vermaken.

Poggio Montespertoli ligt op een groot landgoed van ca. 130 hectare vlakbij Montespertoli. Een groot gedeelte van het omringende land is gereserveerd voor wijngaarden waar D.O.C.G. wijnen en Chianti wijnen worden geproduceerd. Ook maakt men hier Grappa en de 3000 olijfbomen op het landgoed leveren een eersteklas olijfolie op.  In het hoogseizoen vindt op zaterdag geregeld een Toscaanse welkomstdiner plaats tegen een schappelijke prijs (bij voldoende interesse). 

Poggio Montespertoli ligt binnen een omheind grondgebied van 15 hectare. Verder vind je hier een groot stuk bos, meertjes, wijngaarden en olijfbomen. Er is tevens een joggingparcours om tijdens de  vakantie lekker fit te blijven! De kinderen kunnen voetballen, tafeltennissen of zich vermaken bij de speeltoestellen waaronder een trampoline of in het kinderbad. Op verzoek is broodjesservice mogelijk. 

Poggio Montespertoli heeft 10 appartementen die allen voortkomen uit de voormalige werkplaatsen van het landhuis. De namen van de appartementen verwijzen nog naar de vroegere functie zoals de hooischuur (Fienile), de stal (Stalla), de duiventil (Colombaia), de graanschuur (Granaio).

  • 10% Korting op alle boekingen van min. 7 nachten - uiterlijk 120 dagen voor vertrek boeken!

 

 

Je kunt ons ook mailen met jouw wensen en dan gaan we op zoek naar passende suggesties voor een fijne vakantie in Toscane, toscane@tritt.nl


Mis het niet en boek nu!

 

 

 

 

 

 

© 2000 - 2021 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48