Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vista Verde Relais

Kindvriendelijke, overzichtelijke familieresidence met 2 zwembaden, kinderbad, restaurant en tennisbaan. Gelegen vlakbij de Toscaanse kust en gemakkelijk aan te rijden!

Vista Verde RelaisEen kindvriendelijk en overzichtelijk vakantieresort met 37 appartementen verdeeld over 7 landhuizen. Deze familie residence met 2 zwembaden, kinderbad, restaurant, tennisbaan en speelplekjes ligt op slechts 10 kilometer van de Toscaanse kust en is gemakkelijk aan te rijden. 

Aan het begin van de 19e eeuw besloot de Baldasserini familie een landgoed met oude boerderij en authentiek kapelletje op te knappen om te gebruiken als vakantieoptrekje. Dit was de basis voor het huidige familieresort Vista Verde Relais. De oude landhuizen zijn volledig gerenoveerd en er werden ook enkele nieuwe landhuizen bijgebouwd, allemaal in een originele Toscaanse bouwstijl. In het oorspronkelijke deel van het resort staan 4 landhuizen, in het nieuwere deel welke iets verder van het zwembad ligt, omringd door olijfbomen en wijnranken liggen inmiddels 3 landhuizen en een vrijstaand huisje. Deze vakantiewoningen bieden we aan op deze website onder de naam Villa Ligustro

De vier landhuizen Cantina, Colonica, Ginepro en Corbezzolo in het hart van het resort staan gegroupeerd rondom de 2 zwembaden en het (verwarmd) kinderbad. Hier is ook de tennisbaan gelegen, een centrale wasplaats met wasmachine en een barbecueplaats voor gezamenlijk gebruik. Landhuis Olivo en Leccio liggen iets verder van het zwembad af. De landhuizen zijn onderverdeeld in verschillende typen appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers gelegen op de begane grond of verdieping.  

Cantina ligt bij de ingang, naast de receptie. Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers, er is geen airconditioning. 4 appartementen kijken richting het zwembad en de tuin, vier kijken (deels) richting de parkeerplaats en de olijfbomenvelden. 

Colonica is het grootste landhuis en heeft appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers. De meeste kijken uit richting het zwembad, enkele liggen aan de andere kant. 

Ginepro ligt bij het tweede zwembad en vlakbij de speelplaats. Ginepro heeft uitsluitend tweekamerappartementen. 

Corbezzolo aan de zijkant in het centrum van het resort. Het heeft appartementen met 1 en 2 slaapkamers. Een aantal hiervan liggen aan de voorkant met zicht richting het zwembad en een aantal liggen rustig aan de achterkant met zicht op het olijfbomen en het groen erachter. 

Olivo en Leccio zijn 2 landhuizen, gelegen in het nieuwere deel van het resort. Beiden beschikken over 4 appartementen met resp. 1 en 2 slaapkamers (open vide kamer) op de begane grond en verdieping. De appartementen in deze landhuizen beschikken over airconditioning. 

Het restaurant heeft typisch Toscaanse recepten op het menu. Uiteraard gaan deze perfect samen met de zelf geproduceerde wijnen van de familie Baldasserini. Op woensdagavond worden er vriendschappen tussen de families gesloten tijdens het gezellige Toscaanse buffet in de buitenlucht. De landhuizen liggen om de 2 zwembaden, het kinderbad, restaurant, de tennisbaan en speeltoestellen heen. Een overzichtelijke vakantieplek voor een  ontspannen familievakantie. 

N.B. In de buurt van de accommodatie loopt een weg, daardoor is de accommodatie goed te bereiken, maar het verkeer kan hoorbaar zijn. Dit is afhankelijk van de windrichting en de verkeersdrukte.

Verder lezen


Barbecue (zone)
Restaurant
Tennis- of padelbaan
Elektrische laadpaal
Verwarmd zwembad
Wasmachine
Wifi
Zwembad
Kinderzwembad
Mindervaliden

De appartementen zijn verdeeld over 5 landhuizen. Drie daarvan liggen rondom de faciliteiten; de 2 nieuwste landhuizen liggen ca. 100 meter verderop bij de wijngaarden. De appartementen zijn eenvoudig maar netjes ingericht met satelliet-tv, telefoon en kluisje. Het keukenblok bestaat uit een aanrecht, kookplaten, wasbak en koelkast. De 10 ‘superior’ types gelegen in de 2 nieuwe landhuizen beschikken over een vaatwasmachine, airconditioning en terras of balkon met meer privacy en uitzicht. U kunt uw voorkeur qua begane grond, eerste verdieping, ligging en uitzicht doorgeven (geen garantie).

ATTENTIE: De accommodatie werkt met dynamische prijzen, deze kunnen variëren op basis van beschikbare capaciteit. De tabelprijzen geven een minimum indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wij informeren u altijd vooraf en voordat de boeking definitief wordt over de exacte actuele huurprijs en welke type beschikbaar is!

  Type Prijs
Colonica - appartement Toscane kust Cecina
(Klik voor meer foto's)
Tweekamerappartement Standaard
1 Slaapkamer
1 Badkamer
Max 4 Personen
BG-EV
40m2
Geschikt voor mindervaliden

Tweekamerappartement op de begane grond of eerste verdieping, gelegen in de landhuizen Colonica, Corbezzolo of Ginepro (nr. 8, 13(EV), 15, 16, 18(EV), 20, 21, 22, 23, 24(EV), 25(EV)). Woongedeelte met tweepersoonsslaapbank en keukenblok met 4-pits kookplaat en koelkast; Slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden; Badkamer met toilet, wastafel en douche; Zitje bij het appartement met tafel en stoelen of balkon met tafel en stoelen. De zitjes in de tuin en de balkons kunnen zicht hebben op het landschap of het zwembad. Er zijn 2 appartementen op de eerste verdieping met ruim gedeeld balkon, perfect voor 2 stellen of families samen. Een van de appartementen is geschikt voor mindervaliden. Deze types hebben geen airconditioning.  

Vanaf Euro 85
Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
appartementen Toscane kust Cecina
(Klik voor meer foto's)
Driekamerappartement Standard
2 Slaapkamers
1 Badkamer
Max 5 Personen
BG-EV
50m2

Driekamerappartement op de begane grond, eerste verdieping, of bestaande uit 2 verdiepingen, gelegen in landhuis Cantina of Corbezzolo (nr. 9, 10, 11, 12, 9B, 10B, 11B, 12B, 14). Woongedeelte met bank en keukenblok met 4-pits kookplaat en koelkast; 2 Slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, waarvan 1 met extra uitklapbed voor een kind tot 12 jr.; Badkamer met toilet, wastafel en douche; De appartementen op de begane grond hebben een zitje bij het appartement met tafel en stoelen. Er zijn 2 appartementen op de begane grond die een stukje tuin delen en 2 appartementen op de eerste verdieping met gedeeld ruim balkon,  perfect voor 2 families samen. De terrassen kunnen zicht hebben op het landschap, de parkeerplaats of het zwembad. De appartementen hebben geen airconditioning. 

Vanaf Euro 98
Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Landhuis Corbezzolo, vakantie Toscane kust
(Klik voor meer foto's)
Driekamerappartement Corbezzolo 19
2 Slaapkamers
2 Badkamers
Max 6 Personen
BG
52m2

Driekamerappartement op de begane grond met 2 badkamers, gelegen in landhuis Corbezzolo; Woongedeelte met tweepersoonsslaapbank en keukenblok met 4-pits kookplaat, wasbak en koelkast; Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden;  Slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden; in een van de slaapkamers is een extra (5e) bed, geschikt voor kinderen tot 12 jaar. 2 Badkamers met  toilet, wastafel en douche; Zitje bij het appartement met tafel en stoelen en zicht op het landschap. Geen airconditioning in dit appartement. 

 De website geeft de actuele beschikbaarheid weer.

Vanaf Euro 121
Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Vakantie appartementen strandvakantie Toscane
(Klik voor meer foto's)
Driekamerappartement Plus Colonica
2 Slaapkamers
1 Badkamer
Max 6 Personen
BG-EV
75m2

Driekamerappartement verdeeld over begane grond en verdieping, gelegen in landhuis Colonica (nr. 1, 2, 3, 6).
BG: Woongedeelte met tweepersoonsslaapank en keukenblok met 4-pits kookplaat, wasbak en koelkast.
EV: Slaapkamer met tweepersoonsbed: Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden; Badkamer met  toilet, wastafel en douche. Zitje op de begane grond bij het appartement met tafel en stoelen of gedeeld balkon (perfect voor 2 families samen), beide opties zijn met zicht op het zwembad en de tennisbaan. Deze appartementen hebben geen airconditioning. 

Vanaf Euro 130
Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Terras - appartement Cecina Toscane kust
(Klik voor meer foto's)
Tweekamerappartement Superior met slaapvide
2 Slaapkamers
2 Badkamers
Max 6 Personen
EV
55m2

Tweekamerappartement met slaapvide op de eerste verdieping met airco in alle kamers, vaatwasser en overdekt balkon, gelegen in landhuis Leccio of Olivo (nr. 27, 29, 31, 33). Woongedeelte met tweepersoonsslaapbank en keukenblok met 4-pits kookplaat, koelkast en vaatwasser; Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden; open slaapvide (met deur) met tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden; 2 Badkamers met toilet, wastafel en douche; Overdekt balkon (ca. 15 m2) met tafel en stoelen.

Vanaf Euro 140
Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Woonkamer -  appartement Cecina Toscane kust
(Klik voor meer foto's)
Vierkamerappartement Colonica
3 Slaapkamers
1 Badkamer
Max 8 Personen
BG-EV
90m2

Vierkamerappartement bestaande uit  2 verdiepingen, gelegen in landhuis Colonica (no. 4). 
BG: Woongedeelte met tweepersoonsslaapbank, openhaard en keukenblok met 4-pits kookplaat, wasbak  en koelkast.
EV: Slaapkamer met tweepersoonsbed en uitklapbed (tot 12 jr.): Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en toegang tot een klein balkon dat  gedeeld wordt met vijfkamerappartement met tafel en stoelen; Slaapkamer met eenpersoonsbed; Badkamer met  toilet, wastafel en douche. Airconditioning niet aanwezig. 
 De website geeft de actuele beschikbaarheid weer.

Vanaf Euro 149
Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Voorbeeldfoto-  appartement Cecina Toscane kust
(Klik voor meer foto's)
Vijfkamerappartement Colonica 5
4 Slaapkamers
2 Badkamers
Max 10 Personen
BG-EV
115m2

Vijfkamerappartement bestaande uit  2 verdiepingen met 2 badkamers, 2 terrassen, in landhuis Colonica (no. 5)
BG: Woongedeelte met tweepersoonsslaapbank, keukenblok met 4-pits kookplaat en koelkast; Slaapkamer met tweepersoonsbed; Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden; Badkamer met toilet, wastafel en douche;  Tuintje bij het appartement met tafel en stoelen.
EV: Slaapkamer met tweepersoonsbed; Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden;  badkamer met douche. Vanaf deze eerste verdieping  toegang tot een klein balkon dat gedeeld wordt met het vierkamerappartement in hetzelfde landhuis. Voorzien van tafel en stoelen. Airconditioning niet aanwezig. 
De website geeft de actuele beschikbaarheid weer.

Vanaf Euro 164
Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Vakantieappartementen Toscane kust
(Klik voor meer foto's)
Driekamerappartement Superior Giardino
2 Slaapkamers
1 Badkamer
Max 6 Personen
BG
60m2

Woonkamer met slaapbank voor 2 personen, tv, eethoek en kitchenette met spoelbak, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, vaatwasser; 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden (kunnen worden samengevoegd tot tweepersoonsbed); badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet; buiten een veranda met ruim terras aan het appartement (40m2) met tafel en stoelen, uitzicht op het omringende landschap. De appartementen zijn gelegen in de landhuizen Leccio en Olivo en beschikken over airconditioning. 


Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Barbecue zone
Beschikbaarheid OP AANVRAAG - de weergegeven situatie is helaas niet altijd de actuele bezettingssituatie
Dichtstbijzijnde dorp: Ripbarbella 4km
Dichtstbijzijnde strand: Cecina 10km
Fietsen beschikbaar
Kinderbad
Restaurant
Speeltoestellen
Tafeltennistafel
Tennisbaan
Wasmachine (gezamenlijk)
Wi-Fi
Zwembad - afm.:10m x 13m, diepte -, geopend van 01.05 tot 30.09 (weersafhankelijk)
37 Appartementen

Deze vakantieappartementen liggen vlakbij het heuveldorpje Riparbella (ca. 4 km) en de grotere badplaats Cecina (7 km). In Riparbella vindt men een minimarktje, bank, bakker, drogist, bar en een aantal restaurants/pizzeria’s.

De bekende badplaats Cecina (ca. 10 km) heeft volop gezelige restaurantjes en bars, ook langs de boulevard bij het strand. Verder is er o.a. een jeugd discotheek en zijn er diverse winkels. De wekelijkse markt op dinsdag is een lokale aanrader. In het hoogseizoen is er ook een kleine markt vlakbij de boulevard in Cecina Mare.  Vanaf Cecina Mare loopt het zandstrand door tot Marina di Bibbona (ca. 16 km). Een groot gedeelte van dit strand is toegestaan voor honden. Het natuurreservaat ‘La Riserva Naturale Biogenetica’ loopt direct achter dit zandstrand en is prachtig om doorheen te wandelen of te fietsen. Bekijk alle stranden van Toscane in de buurt van Livorno. De verschillende stranden in de directe omgeving zijn met een kwartier tot 20 minuten te bereiken.

Naast het het zwem-en speelplezier op het resort is er voor de kids nog meer te doen in de omgeving.

1. Een leuk dagje uit is het adventure-klimpark, waar de hele familie avontuurlijke parcoursen in de bomen af kan leggen. Het klimpark ligt op slechts 8 km/10 min. rijden. Bekijk al onze activiteitentips ‘Met kinderen naar Toscane’Het klimpark is vanaf 1 juni tot half september dagelijks geopend, daarbuiten tot en met oktober en vanaf 1 maart alleen op zaterdag en zondag.

2. In Donoratico ligt het amusementspark Cavallino Matto. Een vriendelijk pretpark met attracties voor de hele familie. 

3. In Cecina ligt ook een leuke kartbaan, Pista del Mare. In de zomer is de baan elke dag geopend van 17.00 tot 19.45 uur en van 21.00 tot 24.00 uur (wel afhankelijk van weersomstandigheden en eventuele evenementen). Check vantevoren de openingstijden. 

4. Paardenliefhebbers kunnen bij diverse maneges in de omgeving terecht. In Cecina bij Centro Ippico Cecinese kun je lessen volgen van F.I.SE instructeurs (1e en 2e niveau), ook organiseren zij tochten in de heuvels in de omgeving of langs de Etruskische kust. De manege ligt in het dennenbos van Marina di Cecina, op een kleine 200m van het strand. Richting Volterra kun je terecht bij de manege van Podere Palazzone in Pomarance. Je kunt hier per uur huren maar ook trektochten maken. 

De middeleeuwse stadjes Montescudaio  (ca. 5 km), Guardistallo (ca. 11 km), Bibbona (ca. 15 km) en Casale Marittimo (ca. 15 km) met hun smalle stenen steegjes zijn leuk voor fotografie liefhebbers en voor iedereen die de Toscaanse sfeeren wil proeven. 

Ook een leuk uitje tijdens je verblijf hier is een bezoek aan Elba eiland, met de ferry die vertrekt vanuit Piombino (45 min. rijden) ben je er in een half uur. Wat verder weg op een kleine 2 uur rijden ligt het prachtige vissersplaatsje Porto Santo Stefano, hiervandaan kun je met de ferry naar eiland Giglio. De moeite waard! Liever een boottochtje vlakbij, huur dan een gommoni in de haven van Cecina Marina en maak een heerlijk tochtje langs de kust bij Cecina.  

Op aanvraag kunnen bij het resort diverse cursussen worden gedaan, waaronder yogalessen en kookcursussen. 

Lees meer over de regio Pisa en haar activiteiten. 

Riparbella ca. 4 km, Cecina 7 km, Montescudaio  ca. 5 km, Guardistallo ca. 11 km, Bibbona ca. 15 km, Casale Marittimo, ca. 15 km, Volterra 33 km, Pisa 68 km(vliegveld), San Gimignano 65 km, Siena 91 km, Florence 136 km, Lucca 91 km, Piombino (afvaarten Elba) 62 km. 

Wat een feest om hier te komen en verblijven! Dit jaar werden we allervriendelijkst ontvangen door Frederica, superfijn na een vermoeiende dag in de auto.
We zaten dit jaar heerlijk in een geaircood appartement, en dan zwemmen in een verfrissend bad en eten bij Sebastiaan! Topvakantie
Fam. R., Amersfoort - Juli 2018
Voor het 2e jaar op rij Toscane bezocht met onze 2 dochters, omdat het voorgaande jaar goed bevallen was en we nog niet alles gezien hadden. Dit jaar wederom in regio Riparbella, maar nu bij Vista Verde. Erg mooi park met 2 heerlijke zwembaden. Huisje eenvoudig maar verder prima. Helaas geen airco, maar met een ventilator was het goed te doen ondanks de warmte. Ontvangst mocht wel wat vriendelijker, de receptionist is een chagrijn 1e klas.
Gelukkig verder weinig contact mee te hoeven hebben in de 2 weken dat we er waren. We hebben in ieder geval een heerlijke vakantie gehad.
Fam. T., Almere - Augustus 2017
Ontzettend bedankt voor de zeer fijne, soepele samenwerking!
Zoals bekend werd onze geheel verzorgde reis naar Portugal 2 dagen voor vertrek geannuleerd door een "collega"reisorganisatie.
We moesten binnen een dag een alternatieve vakantie organiseren voor ons gezin met inmiddels 2 zeer verdrietige kinderen, door jullie snelle handelen en topservice waren onze zorgen binnen een dag verdwenen en hebben we alsnog een geweldige vakantie beleefd in ons zo geliefde Toscane!
Namens ons allemaal bedankt!!
O., S. - Augustus 2017
Geweldige vakantie gehad! Fraai agriturismo met super osteria! Let wel goed op welk appartement/huisje je boekt, de verschillen zijn groot.
Perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van Toscane!
Fam. V., Nijmegen - Juli 2017
Rust, schoon, zeer mooie omgeving geen minpunten kunnen vinden. Aardige Nederlands/Belgisch sprekende dame bij de receptie. (Bron: zoover.nl)
S., Utrecht - September 2016
Deze relais is een heerlijk onderkomen voor een weekje rust, gezelligheid en echte italiaanse sfeer. De opzet van het park met gratis tennisbaan en twee zwembaden is heel ruim opzet waardoor er nog veel ruimte om te spelen. De verschillende lounge setjes in de schaduw en de algemene BBQ maakt het helemaal compleet. Lekker rustig bij het zwembad (het zijn 33 appartementen) met gratis wifi en een scroppio van het restaurant en je kan je geen beter vakantie wensen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant is knus en gezellig en toegankelijk voor mensen van buiten. De afstand naar Lucca en Pisa is een uurtje en zeker de moeite waard. (Bron: zoover.nl)
V., Rraamsdonksveer - Juli 2016
Ruim opgezet, 33 appartementen. Goed onderhouden. De appartementen zijn ruim maar de keuken is vrij primitief. Klein speeltuintje voor de kinderen, aantal zwembaden waaronder een peuterbad. Gezellig restaurant op het terrein aanwezig waar je ook kunt ontbijten of brood kunt bestellen. Ook pizza take away is mogelijk. (Bron: zoover.nl)

Zeker leuk om nog eens terug te komen.
R., Urk - Juni 2016

Vergelijkbare vakantiewoningen in Toscane

© 2000 - 2021 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48