Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Villa Le Vigne - 80792

Sfeervol vakantiehuis in driehoek Toscane-Umbrië-Lazio.

Villa Le Vigne - 80792



Villa Le Vigne is een sfeervol Toscaans vakantiehuis in de driehoek Toscane, Lazio en Umbrië. Gelegen in het meest ruige en onontdekte gedeelte van Toscane geeft deze villa de mogelijkheid in één vakantie drie regio’s van Italië te bezoeken! Het zwembad kan worden overdekt in de lente en de herfst, terwijl in de zomer lekker in de openlucht gezwommen wordt.

Villa Le Vigne is met 3 slaapkamers, 3 badkamers en 2 woonkamers perfect voor een gezinsvakantie of voor drie koppels. Veel ruimte en privacy zowel binnen als buiten is tijdens de vakantie in Italië net zo belangrijk als het gezellige samenzijn met elkaar. In de bouw van de villa is natuursteen toegepast waardoor de kamers vrij koel zijn in de zomermaanden. In het voorjaar en najaar zorgen de openhaarden voor de nodige warmte en gezelligheid.

De ruime tuin is volledig omheind en beveiligd met een automatisch hek, om de kids onbezorgd te kunnen laten spelen. Onder het overdekte terras van de villa staat een grote tafel, een barbecue en een originele pizza houtoven. Een zelfgebakken pizza in de houtoven of een Florentijnse biefstuk op de barbecue staat garant voor echte Toscaanse avonden met elkaar. Wifi is beschikbaar zowel binnen in de villa als buiten op het terras en bij het zwembad. Het privé zwembad (omheind) kan in de lente en de herfst overdekt worden en wordt omringd door een fijn zonneterras met ligstoelen. 

De centrale ligging tussen Lazio en Umbrië maakt toeren door het ruige landschap met daartussen prachtige wijngaarden tot een vrijwel dagelijkse bezigheid. Natuur en waterpret tijdens de familievakantie in Italië vindt men bij de nabijgelegen Italiaanse meren. Het vakantiehuis ligt namelijk tussen het Trasimenomeer ( Umbrië) en het meer van Bolsano ( Lazio ). Hier kan men heerlijk ontspannen in de natuur, zwemmen, kanoën, zeilen en andere watersporten beoefenen.

De route naar het huis is gemakkelijk aan te rijden door de ligging langs de provinciale weg die de Toscaanse dorpjes Radicofani en Celle sul Rigo met elkaar verbindt. Het is een rustige weg, af en toe licht hoorbaar, de oprit van het huis ligt aan de weg. Het terras met de tuin en het zwembad liggen aan de andere kant met prachtig uitzicht over het glooiende heuvellandschap.

Verder lezen


Barbecue
Hond welkom
Vaatwasser
Horren
Wasmachine
Wifi
Winkels <5 km
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



In voor-, en naseizoen is het mogelijk om kort verblijf te boeken bij deze vakantiewoning met een minimum van 3 nachten. Hiervoor gelden aangepaste prijzen. Voor beschikbaarheid en actuele prijs kunt u ons een mail sturen. 

Vakantiehuis Toscane
(Klik voor meer foto's)
Villa Le Vigne (6+2 pers.)
3 Slaapkamers
3 Badkamers
Max 8 Personen
BG-EV
160m2

Begane grond: Via het overdekte terras of de ingang vanaf de parkeerplaats bereikt men het woongedeelte met tweepersoonsslaapbank, gezellige open haard, eettafel, televisie en kleine keuken met wasmachine; Slaapkamer met tweepersoonsbed en openslaande deuren naar de tuin; Badkamer met douche.
Verdieping: Via de trap wordt de eerste verdieping bereikt met een tweede woongedeelte met open haard, tweede keuken met oven, vaatwasser en combi-magnetron; Twee slaapkamers met tweepersoonsbed; Badkamer met bad; Kleine badkamer met douche.
De ruime tuin is volledig omheind en beveiligd met een automatisch hek, zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen. Onder het overdekte terras van de villa staat een grote tafel, een barbecue en een originele pizza houtoven.

Barbecue zone
Dichtstbijzijnde dorp: Radicofani 5km
Dichtstbijzijnde dorp: Celle Sul Rigo 5km
Huisdieren (klein formaat) toegestaan
Privé Zwembad - afm.:6m x 12m, diepte 1,10m - 2,20m, geopend van 01.05 tot 31.10 (weersafhankelijk)
Spa/Wellness op 26km Chianciano Terme
Wasmachine
Wifi
3 slaapkamers / 3 badkamers

Dit Toscaanse vakantiehuis ligt tussen de dorpjes Celle Sul Rigo en Radicofani (beide ca. 5 km). In Celle Sul Rigo vindt u onder andere een supermarkt en een drietal restaurantjes. Het middeleeuwse, ommuurde dorp Radicofani ligt op 900 meter hoogte en heeft een waanzinnig uitzicht. 

Wellness in Toscane beleeft men op steenworp afstand van deze villa. San Casciano dei Bagni dat bekend staat om zijn natuurlijke heetwaterbronnen ligt op 12 km. Het water in dit ‘gratis kuuroord’ heeft de aangename temperatuur van 40 °C. Het is gelegen in de heuvels van Monte Amiata.

Chianciano Terme, gelegen op 26 km, is het op één na populairste kuuroord van Italië. De geneeskrachtige werking van het water wordt sinds de Etruskische tijd en tot op de dag van vandaag door jong en oud ervaren.

Het historische centrum van San Quirico d'Orcia vindt u op 30 kilometer en is prima te combineren met een bezoek aan Pienza, ten oosten van San Quirico. Het historische stadje Pienza, op ca. 30 kilometer van deze villa, heeft een bijzonder uitzicht op het Val d'Orcia dal. Deze bijzondere stad is opgenomen in de lijst van werelderfgoederen van UNESCO.

Montepulciano, bekend om zijn uitstekende Vino Nobile ligt op 35 kilometer van Villa Le Vigne. Op de ‘Piazza Grande’  worden de  wijnproeverijen georganiseerd. In de maand juli is het muziekfestival  ‘Cantiere Internazional d´Arte’ een aanrader.

Door de centrale ligging tussen het meer van Bolsena (55 km) en het Trasimenomeer (46 km) is verkoeling nooit ver weg. U heeft dan ook de regio Lazio en Umbrië bezocht. 

Montalcino, onder andere bekend om zijn Brunello wijn, middeleeuwse stadswallen en fort vindt u op 46 kilometer van de villa.

Perugia (ca. 75 km), de (chocolade) hoofdstad van deze regio, is zeker ook een bezoekje waard. Hier vindt tevens het jaarlijks terugkerende ‘Umbria Jazz festival ‘ plaats in de maand juli.

Nog een uitstapje over de Toscaanse grens is een bezoek aan de markante middeleeuwse stad Assisi (ca. 95 km) in Umbrië. Bekend vanwege de Heilige Franciscus van Assisi. Assisi is tegen een helling gebouwd en biedt een fantastisch uitzicht over het dal en richting Perugia.

Siena is gelegen op ca. 80 kilometer. De stad van de smalle straatjes en vele pleinen, waaronder natuurlijk de bekendste ‘Piazza del Campo’. Op 2 juli en 16 augustus staat de stad in het teken van de ‘Palio’. Tijdens deze jaarlijks terugkerende paardenrace, gaan de 17 wijken van Siena al sinds 1287 de strijd met elkaar aan. De ‘Palio’ leeft het hele jaar door bij de inwoners van Siena. De voorbereidingen beginnen al 100 dagen van tevoren en duren tot de nieuwe race begint. De winnaars pronken naderhand verkleed door de straten van Siena. Om hun nek hangt een speen, dit geeft aan dat ze zich als herboren voelen na het winnen van deze felbegeerde titel.

Arezzo (ca. 85 km) was één van de belangrijkste steden in de tijd van de Etrusken en is nog altijd één van de rijkste steden van Toscane. Dit komt vooral door de vele juwelierszaken. Zoekt u bijvoorbeeld trouwringen, u zult hier zeker slagen. Voor de antiekliefhebber vindt op het centrale plein iedere eerste zondag van de maand een grote antiekmarkt plaats. 

Celle Sul Rigo ca. 5 km, Radicofani ca. 5 km, San Casciano dei Bagni 12 km, Chianciano Terme 26 km, San Quirico d'Orcia 30 km, Pienza ca. 30 km, Montepulciano 35 km, Trasimenomeer 46 km, meer van Bolsena ca. 55 km, Montalcino 46 km, Perugia ca. 75 km, Asissi ca. 95 km, Siena ca. 80 km, Arezzo ca. 85 km. 

Voor onze eerste keer in Toscane en de eerste keer in een vakantiehuis van Tritt was dit een droomvakantie. Mijn kinderen (jonge twingtigerrs) en hun vrienden hebben er met volle teugen genoten van het huisje zelf, en van de prachtige adembenemende vergezichten, de charmante dorpjes en oude kleine steden. Ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de lokale mensen, terwijl wij zelf nog maar enkele woorden Italiaans kennen, hebben we erg geapprecieerd. We waren ook aangenaam verrast door de netheid , zowel van de horecazaken als van de straten.
We hebben heerlijk gegeten van de lokale keuken aan zeer democratische prijzen.
Wij zijn overtuigtd: wij willen terug !
Fam. v., Rotselaar - Juli 2015

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044